Inlocuire acumulator iPhone 5

Pret: 90 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 5

Compania Apple este o companie de telefonie mobila de top, ce realizeaza unele dintre cele mai bune telefoane de pe piata. Cu toate acestea, primele sale telefoane, chiar daca au avut un succes incredibil, sunt si destul de fragile din mai multe puncte de vedere, al rezistentei ecranului, al bateriei. Durata lunga de viata a bateriei nu a fost nicioadata punctul forte al telefoanelor de la Apple, doar ca in ultimii ani, compania a incercat din rasputeri sa schimbe acest lucru, astfel ca acum telefoanele sale au o durata de viata ceva mai buna. Totusi, daca ai un Iphone 5 pe care l-ai folosit o perioada destul de lunga de timp, este posibil sa intampini probleme legate de baterie, adica durata de viata a bateriei nu mai este la fel de buna ca la inceput. In acest caz, o solutie ar fi inlocuirea acumulatorului la Iphone 5 la AGSM, in cazul in care iti doresti sa mai pastrezi telefonul sau sa iti cumperi altul. 

Iphone 5 este un telefon care a avut un mare succes la vremea lui si a adus cateva schimbari, imbunatatiri fata de primul telefon al companiei, adica Iphone 4, astfel ca Iphone 5 este mai subtire decat acesta, este realizat din aluminiu, ecranul este mai mare, avand un raport de aspect de 16:9, procesorul este mai puternic, fiind Apple A6, are suport LTE, un nou port de incarcare, ci anume Lighting. Este al doilea telefon al companiei ce a primit camera de 8 MP de la Sony, primul fiind Iphone 4S. Chiar daca Iphone 5 este un telefon mai vechi, Apple a reintrodus designul acestui unui telefon mai nou, ci anume Iphone SE, mai ales ca multi utilizatori prefera butonul Home si nu toti sunt adeptii Face ID. Doar cateva elemente ce tin de design au fost implementate si la seria Iphone 12, precum colturile patrate, in schimbul celor rotunjite.

Iphone 5 are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 640 x 1136 pixeli, ecranul este protejat de Gorilla Glass, rezultatele in urma testelor de performanta au arata faptul ca telefonul este unul bun, ruleaza IOS 6 si se poate actualiza pana la IOS 10.3.3 si este dotat cu o baterie mica de 1440 mAh. Nu are niciun slot unde se poate adauga un card de memorie, iar memoria RAM este de 1 GB si spatiu de stocare poate fi de 16 GB, 32 GB sau de 64 GB. Are si o mufa pentru casti de 3,5 mm.

Acestea fiind spuse, Iphone 5 este un telefon care poate prezenta probleme referitoare la baterie, ceea ce poate duce la inlocuirea ei. Este un telefon ce a adus companiei un mare succes, iar din designul sau au fost create si Iphone SE si seria Iphone 12.