Inlocuire acumulator iPhone 5c

Pret: 90 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 5C

Ultimul telefon care i s-a alaturat seriei Iphone 5 a fost Iphone 5C. Diferentele dintre acest ultimul model al seriei si telefon standard sunt reprezentate de culorile in care se poate gasi telefonul. Dar, la fel ca si celelalte 2 telefoane ale seriei, adica Iphone 5 si 5S, sunt telefoane fragile, ecranul este mult mai fragil in comparatie cu ecranul de la Iphone X, de exemplu, bateria poate sa reprezinte o problema dupa ce este utilizat destul de intens pentru o perioada lunga de timp si durata de viata a bateriei nu va mai fi la fel ca la inceput, va tine mai putin, va trebui sa il incarci mai des, ceea ce poate fi enervant si frustrant.

Compania Apple a cunoscut un mare succes dupa lansarea telefonului Iphone 5, iar versiunea Iphone 5C este mai ieftina, vine in mai multe culori vesele, precum verde, roz, albastru, galben si alb, astfel ca lipseste versiunea neagra. Daca celelalte 2 telefoane ale seriei aveau spatele din aluminiu, Iphone 5C are spatele din plastic care este foarte alunecos, astfel ca se poate intampla sa scapi telefon si sa se sparga, deci trebuie sa fii foarte atent, plus de asta, amprentele sunt mult mai vizibile si este un material mai predispus zgarieturilor. Daca Iphone 5S este dotat cu procesorul Apple A7, Iphone 5 si 5C sunt dotate cu Apple A6, iar Iphone 5C, la fel ca 5S, ruleaza IOS 7. Rezolutia, dimensiunea ecranului, camera, portul Lighting, suportul LTE raman specificatii neschimbate.

Astfel ca, Iphone 5C are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 640 x 1136 pixeli, iar ecranul este protejat de o folie de la Gorilla Glass. Este putin mai gros decat celelalte 2 modele cu 1,4 mm si cu 20 de grame mai greu decat ele, din cauza carcasei de plastic. O alta diferenta fata de celelalte 2 modele este durata de viata a bateriei care este mai slaba, astfel ca Iphone 5C are o medie de rezistenta de 52 de ore, care nu este un rezultat bun. In testul de performanta Geekbench 3 a atins un rezultat de 1280, fiind mai slabe decat ambele telefoane ale seriei. Memoria RAM este de 1 GB ca si pana acum, iar spatiu de stocare este doar de 16 GB si 32 GB. Prezinta si o mufa pentru casti de 3,5 mm.

Acestea fiind spuse, Iphone 5C este o versiune mai slaba decat Iphone 5 si 5S, este din plastic in intregime, iar durata de viata a bateriei este mai mica, ceea ce inseamna ca poti intampina probleme legate de ea intr-un timp mai scurt, ceea ce duce la schimbarea acumulatorului.