Inlocuire acumulator iPhone 5s

Pret: 90 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 5s

Iphone 5S este o continuare a seriei Iphone 5, iar fiecare versiune de Iphone S aduce cateva modificari mici, precum un ecran mai mare sau o rezolutie putin mai mare. Chiar daca a fost un telefon de succes la vremea lui, daca ai acum un Iphone 5S este posibil sa ai cateva probleme cu el, fie in privinta duratei de viata a bateriei, fie a ecranului, poate ca este spart, avand in vedere cat de fragil este sau in privinta faptului ca nu mai este la fel de rapid cu un sistem de operare mai nou. Durata de viata a bateriei nu este o specificatie cu care compania nu se poate lauda, pentru ca primele sale telefoane aveau o baterie chiar mica, iar telefoanele sale mai noi au baterie mai mare, dar la acest aspect pot fi intrecute de alte marci de telefoane. Daca nu vrei sa renunti la Iphone 5S, dar probleme referitoare la baterie s-au agravat, este necesara o inlocuire a bateriei la Iphone 5S, dar daca nu vrei sa il mai pastrezi, atunci te poti orienta catre alte modele mai noi de la Apple, daca esti fan al telefoanelor sale.

Chiar daca o versiune S inseamna cateva modificari notabile, Iphone 5S nu le prea aduce, avand aceeasi dimensiune a ecranului ca si Iphone 5, de 4 inci si aceeasi rezolutie de 640 x 1136 pixeli. Totusi, la interior se observa cateva modificari, ci anume adaugarea unui procesor mai nou si mai puternic, Apple A7. Pastreaza aceeasi camera de 8 MP de pe spate ca si a modelul anterior, memoria RAM de 1 GB si optiunile de spatiu de stocare de 16, 32 si 64 GB raman neschimbate si ruleaza din fabrica IOS 7. Senzorul se amprente este modificat, este acum un senzor CMOS. Ecranul telefonului este protejat de Gorilla Glass, iar spatele este fabricat din aluminiu, iar in jurul butonului Home este otel inoxidabil. Prezinta acelasi port de tip Lighting ca si modelul dinaintea sa.

Dupa cum am mentionat la inceput, durata de viata a bateriei este un factor ce se poate schimba dupa o perioada de timp in care ai utilizat la maxim telefonul, asa ca nu mai conteaza media de anduranta pe care a avut-o telefonul la inceput, adica de 54 de ore, care este oricum mica. In testele de performanta Geekbench a atins un scor de 2561, fiind un rezultat bun, dar care cu timp poate scadea. Telefonul prezinta si o mufa pentru casti de 3,5 mm.

Acestea fiind spuse, Iphone 5S este o continuare a versiunii standard, Iphone 5, aducand cateva modificati de tin de interior. Dupa o utilizare indelungata este posibil sa apara probleme legate de bateria telefonului, ceea ce poate conduce la schimbare sa.