Inlocuire acumulator iPhone 6 Plus

Pret: 110 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 6 Plus

Daca ai un Iphone pe care l-ai folosit sau in folosesti in continuare, trebuie sa afli ca este un telefon mai fragil decat alte telefoane de pe piata, iar durata de viata a bateriei se poate deteriora mai redepe la modelele vechi decat la cele noi. Durata lunga de viata a bateriei este un aspect dorit de catre toate persoanele, doar ca telefoanele de la Apple nu prea par sa ofere aceasta specificatie. Iphone-urile sunt mult mai predispuse la deteriorarea bateriei in timp. Poti observa daca s-a deteriorat bateria atunci cand durata de viata a bateriei nu mai este la fel de buna ca la inceput, atunci cand trebui sa incarci telefon mai des si de mai multe ori pe zi, in functie de cat de intens il folosesti. Aceste probleme imping utilizatorul sa mearga la AGSM unde sa i se inlocuiasca acumulatorul la Iphone 6 Plus, in cazul in care doreste sa pastreze telefonul, daca nu mai vrea telefonul, isi va cumpara altul mai bun si mai nou. 

Iphone 6 Plus primeste cateva modificari sau, mai bine spus, imbunatatiri fata de Iphone 6. Are un ecran mai mare, o rezolutie mai mare, capacitatea bateriei este mai mare, este mai subtire. Aspecte precum procesorul Apple A8, memorie RAM de 1 GB, spatiu de stocare de 16, 64 si 128 GB, camera de fata de 1,2 MP si de spate de 8 MP, conectivitatea LTE, portul Lightning, rularea IOS 8 raman exact la fel ca si la Iphone 6. Telefonul este construit din aluminiu, iar colturile sale sunt rotunjite si se gaseste in negru, gri si auriu.

Telefonul are un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, este protejat de o folie de sticla ce contine ioni. Dimensiunile telefonului sunt de 158,1 x 77,8 x 7,1 mm, este subtire, avand 7,1 mm grosime. Cititorul de amprenta este imbunatatit fata de cel al Iphone 6. Camera de spate iese putin in afara, fiind un aspect care pentru prima oara a aparut la Iphone, ceea ce face sa fie mai predispusa la zgarieturi. Telefonul este dotat cu o baterie mai mare de 2,915 mAh si a obtinut o medie de rezistenta de 79 de ore, fiind un rezultat mai bun decat al Iphone 6. Cu toate acestea, in testul de performanta Geekbench a obtinut un rezultat mai mic decat Iphone 6, de 2884.

Acestea fiind spuse, Iphone 6 Plus aduce cateva imbunatatiri fata de Iphone 6, rezolutie mai mare, ecran mai mare, baterie mai mare, ceea ce inseamna ca si durata de viata este mai mare, dar dupa ce il vei folosi o perioada mai lunga de timp, trebuie sa fii atent la semnele precizate in prima parte care indica necesitate inlocuiri acumulatorului.