Inlocuire acumulator iPhone 6

Pret: 100 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 6

Succesul telefonului Iphone 5 a fost umbrit de cel al Iphone 6. Cu toate acestea, orice Iphone daca este folosit pentru o perioada mai lunga de timp, bateria poate sa prezint probleme. In plus, modele mai vechi de Iphone nu sunt la fel de rezistente ca si cele noi, pentru ca sunt fabricate din materiale mai fragile, deci trebuie sa ii acorzi o atentie mult mai mare, pentru a nu-l scapa, pentru ca sansele de a se sparge sunt foarte mari. O durata lunga de viata a bateriei nu a fost niciodata un atu pentru telefoanele de la Apple, astfel ca vei observa acest aspect abia dupa ce va trece o perioada de timp, telefonul nu va mai fi nou si il vei folosi mai intens. Durata de viata a bateriei va scadea, va trebui sa il incarci mai des, ceea ce este frustrant, cine este dispus sa pastreze un telefon ce trebuie incarc de 2 sau 3 ori pe zi? In acest caz, o solutie este reprezentata de inlocuirea bateriei la Iphone 6, ce se poate realiza la AGSM, ceea ce va face ca durata de viata a bateriei sa fie la fel ca la inceput.

Iphone 6 prezinta destul de multe schimbari fata de modelul dinaintea sa, adica Iphone 5. Are un ecran mai mare, o rezolutie mai mare, este dotat cu procesorul mai nou si mai puternic, Apple A8, are o baterie mai mare, o optiune de spatiu de stocare de 128 GB, are functia NFC, conectivitate LTE, ruleaza din fabrica IOS 8. Dar unele specificatii precum memoria RAM de 1 GB, camera de spate de 8 MP si cea frontala de 1,2 MP, raman neschimbate. Iphone 6 se gaseste in culori de alb, negru, gri si rose.

Pentru ca este mai mare decat Iphone 5, este si mai greu, avand o greutate de 126 de grame, in comparatie cu cele 112 grame ale modelului anterior. Colturile sunt acum rotunjite, nu mai sunt patrate ca la seria Iphone 5, telefonul este din aluminiu, iar ecranul este protejat de o sticla ce este rezistenta la zgarieturi. Are un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie de 750 x 1334 pixeli. Este dotat cu o baterie de 1,810 mAh si a obtinut o medie de rezistenta de 61 de ore, fiind un rezultat mai mare decat ai seriei Iphone 5. In testul de performanta Geekbench a obtinut un rezultat de 2924. Spatiul de stocare este de 16 GB, 64 GB si de 128 GB.

Prin urmare, Iphone 6 are o baterie mai mare decat cea a seriei Iphone 5, deci la inceput va avea o durata de viata a bateriei mai buna, dar cu timpul se va deteriora si va dura mai putin, ceea ce poate face utilizatorul sa hotarasca sa inlocuiasca bateria.