Inlocuire acumulator iPhone 6s Plus

Pret: 110 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 6s Plus

Durata de viata a bateriei este una dintre specificatiile care este foarte importanta pentru orice telefon. Un utilizator nu se poate multumi cu un telefon care rezista doar cateva ore, iar apoi sa trebuiasca sa il incarce de 2 sau 3 ori pe zi. Se doreste ca telefonul sa dureze macar o zi intreaga. Durata de viata a bateriei nu a fost niciodata punctul forte ale telefoanelor de la Apple si chiar daca Iphone 6S Plus ar eo baterie mai mare decat predecesorii sai de pana acum, este in continuare predispus sa i se deterioreze bateria si sa fie nevoie de o inlocuire a acumulatorului la Iphone 6S Plus la AGSM. 

Iphone 6S Plus este un telefon care mai aduce ceva in plus fata de restul modelelor din seria Iphone 6, printre care si o capacitate mai mare a bateriei, dar are aceeasi rezolutie, aceeasi dimensiune a ecranului, acelasi spatiu de stocare ca Iphone 6 Plus si aceleasi camere, aceeasi memorie RAM ca si Iphone 6S. Are conectivitatea LTE cea mai rapida si mai larga, are portul Lightning de pana acum. Telefonul este disponibil in culori precum alb, negru, rose si auriu. Este realizat tot din aluminiu ca si celelalte modele, ramele sunt mai subtiri, dar spatele telefoanelor atrage in continuare mai multe amprente. Ecranul este protejat de un strat de sticla de ioni 2,5D, care este un material puternic si durabil.

Iphone 6S Plus are un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, are o densitate de pixeli de 401, este dotat cu procesorul Apple A9 si are o baterie de 2,750 mAh, fiind putin mai mica fata de cea de 2.915 ce se regaseste in modelul Iphone 6 Plus, dar a reusit sa aiba o medie de anduranta de 85 de ore, ceea ce arata ca poate sa reziste o zi intreaga de utilizare normala, nu foarte intensa. Telefonul ruleaza IOS 9 ce aduce cea mai noua functie de pana acum, ci anume 3D Touch ID. Procesorul Apple A9 ii ofera telefonului performante foarte bune, astfel ca a obtinut un scor de 4413 in testul de performanta Geekbench 3, doar ca Iphone 6S are performante putin mai bune decat acest model, dar nu sunt foarte vizibile diferentele dintre cele 2 telefoane cand vine vorba de performanta. Deci, procesorul Apple A9 este un procesor puternic.

Acestea fiind spuse, Iphone 6S Plus este un telefon bun, avand caracteristici similare cu restul versiunilor din serie, dar faptul ca are o baterie mai mare, nu inseamna ca nu va intampina la un moment dat probleme legate de aceasta, ceea ce te poate determina sa ii inlocuiesti bateria.