Inlocuire acumulator iPhone 6s

Pret: 100 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 6s

Cand un telefon are o durata scurta de viata a bateriei, daca trebuie sa il incarci de mai multe ori pe zi si el se descarca foarte usor, fara sa il folosesti intens, inseamna ca acel telefon are nevoie de o noua baterie. Telefoanele de la Apple sunt niste telefoane care nu au avut niciodata o durata atat de buna de viata a bateriei. Versiunea de Iphone S, este o varianta ceva mai slaba decat standardul, astfel ca Iphone 6S are o baterie destul de mica, ce se poate deterioara mai repede si ce determina utilizatorul sa inlocuiasca bateria de la Iphone 6S la AGSM, asta doar in situatia in care mai vrea sa pastreze telefonul, in caz contrar, isi va cumpara altul, decat sa incarce un telefon de 2 sau 3 ori pe zi.

Iphone 6S este telefonul care aduce o imbunatatire a memoriei RAM care pana acum era mica, fiind de 1 GB, aduce o camera mai mare decat cea de 8 MP a Iphone-urilor de pana acum, este dotat cu un procesor mai nou, mai bun si mai puternic, adica Apple A9. Cu toate acestea, capacitatea bateriei este mai mica decat cea a Iphone 6. Spatiu de stocare de 16, 64 si de 128 GB, suportul LTE, portul Lightning, dimensiunea ecranului si rezolutia raman exact la fel ca si la Iphone 6. Telefonul este din aluminiu, ca si Iphone 6, doar ca este putin mai greu decat cel dinaintea sa cu 14 grame. Compania ii ofera telefonului un aluminiu mai puternic. Rama este totusi prea groasa, iar colturile sunt rotunjite.

Telefonul are un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie de 750 x 1334 pixeli, ofera o memorie RAM mai mare, fiind acum de 2 GB. Telefonul este dotat cu o baterie mica de 1,715 mAh, dar IOS 9 a introdus o functie ce permite prelungirea duratei de viata a bateriei atunci cand se activeaza. Media de rezistenta a telefonului este 62 de ore, fiind doar cu o ora mai buna decat cea a Iphone 6. Telefonul primeste acum o camera de spate de 12 MP si o camera frontala de 5 MP, dar deschiderea de F/ 2.2 ramane la fel. Performantele sale sunt mai bune, ceea ce plaseaza telefonul printre cele mai bune ce ofera performanta grafica, dar si generala, deci, surprinzator, Iphone 6S are rezultate mai bune decat Iphone 6 la acest capitol.

Acestea fiind spuse, Iphone 6S are o baterie mai mica decat Iphone 6 si chiar daca are medie de rezistenta cu o ora mai mult decat Iphone 6, este un telefon predispus inlocuirii bateriei, dar IOS 9 ii introduce o functie de economisire a bateriei ce poate sa fie foarte utila in unele cazuri.