Inlocuire acumulator iPhone 7 Plus

Pret: 130 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 7 Plus

Subiectul legat de durata de viata a bateriei este unul foarte delicat. Toate persoanele isi doresc ca telefonul pe are il au sau pe care urmeaza sa il cumpere sa aiba o buna durata de viata a bateriei. Din pacate, acesta nu este un aspect des intalnit la Iphone-uri. Cu toate acestea, compania se straduieste din rasputeri sa le ofere telefoanelor noi o durata de viata a bateriei din ce in ce mai mare, doar ca acestea sunt adesea intrecute de alte modele de telefoane de la alte marci. Daca trebuie sa iti incarci bateria de prea multe ori, daca durata de viata a bateriei este din ce in ce mai slaba, sunt semnele ce indica deteriorarea bateriei. Dupa o utilizare mai indelungata si mai intensa a Iphone-urilor, este foarte posibil sa se deterioreze bateria, astfel ca este nevoie de o inlocuire a acumulatorului pentru a obtine o durata de viata a bateriei la fel de buna ca la inceput. Pentru a rezolva aceasta problema, trebuie sa te duci la AGSM, unde inlocuirea acumulatorului se va realiza cat de repede posibil. 

Iphone 7 Plus este mai mare, are o rezolutie mai mare, o capacitate a bateriei mai mare, o memorie RAM si un spatiu de stocare mai mare decat Iphone 7. Este dotat cu acelasi procesor A10 Fusion si este primul telefon de la Apple care are 2 camere de spate, cea principala si un teleobiectiv. Designul acestui telefon este asemanator cu cel de la Iphone 6 si 6S Plus, in afara de camera duala de spate. Are cateva modificari de tin de design, dar nu majore fata de Iphone 7. Nici acesta nu mai are o mufa pentru casti. Este complet impermeabil. 

Iphone 7 Plus are un ecran LCD mai mare de 5,5 inci cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, este 3D Touch. Ecranul este luminos, atingand 570 de nits la luminozitatea maxima in modul manual, in cel automat atinge 680 de nits. Telefonul are dimensiuni de 158,2 x 77,9 x 7,3 mm si cantareste 188 grame. Este dotat cu o baterie de 2.900 mAh, fiind cu 5,5% mai mare decat cea de la Iphone 6S Plus. Telefonul rezista pana la 18 ore in timpul apelurilor 3G si 13 ore si 30 de minute in navigare web, iar in redarea video rezista 8 ore, avand o medie de rezistenta de 75 de ore. Procesorul A10 Fusion are 2 nuclee ce ajuta la reducerea din energie. Are o camera de 12 MP, plus un teleobiectiv, iar camera frontala are 7 MP, in comparatie cu cea de 5 MP.

Asadar, Iphone 7 Plus are o baterie mai mare, dar ce se poate deteriora in timp, astfel ca va fi nevoie de o inlocuire a acumulatorului la Iphone 7 Plus.