Inlocuire acumulator iPhone 7

Pret: 120 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 7

Iphone-urile nu sunt foarte renumite pentru durata de viata a bateriei, pentru ca nu a fost niciodata punctul forte al acestora, chiar daca Apple incearca din rasputeri sa le ofere telefoanelor o durata de viata a bateriei din ce in ce mai buna. Bateria se poate deteriora in timp dupa o perioada mai lunga si intensa de utilizare, astfel ca va trebui sa incarci telefonul de mai multe ori pe zi, de 2 sau 3 ori, ceea ce inseamna ca durata de viata a bateriei este din ce in ce mai scurta. Acestea sunt semnele ce indica necesitate inlocuirii bateriei, iar daca te confrunti cu aceasta problema la Iphone-ul tau, este indicat sa mergi la AGSM pentru a remedia problema si te vei bucura de o durata mai lunga de viata a bateriei ca la inceput. 

Iphone 7 este primul telefon pe care l-a lansat Apple avand rezistenta la apa, o rata de impermeabilitate de IP67, este primul telefon ce are un procesor quad-core si boxe stereo. Are o camera noua de 12 MP ce ofera FaceTime. Procesorul sau este mai rapid si mai puternic, A10 Fusion, iar grafica este cu 50% mai puternica si memoria RAM este mai mare si ruleaza IOS 10. In fiecare an Apple introduce noi optiuni de culoare, iar la Iphone 7 introduce Jet Black, adica un negru mat care este mai predispus la zgarieturi si amprentele sunt mai vizibile. Colturile sale sunt rotunjite, finisajul mat ofera o aderenta mai sigura. Are suport LTE, portul Lightning, are un ecran de 25% mai luminos. 

Iphone 7 are un ecran de 4,7 inci ce are o rezolutie de 1334 x 750 pixeli, este LCD, are 3D Touch, ce se gaseste si la Iphone 6S. Este dotat cu o baterie ce are capacitate de 1960 mAh, iar asociata cu procesorul mai nou, ofera o durata de viata a bateriei cu 15% mai mare decat Iphone 6S. Telefonul poate sa reziste pana la 11 ore si 30 de minute in testul de convorbiri 3G, iar in cel de redare video a rezistat 9 ore, ceea ce a dus la o medie de anduranta de 61 de ore. Camera de spate de 12 MP ofera cu 50% mai multa lumina si are functia de stabilizare optica a imaginii. Cititorul de amprente este cu 60% mai rapid si cu 30% mai precis. Procesorul A10 Fusion contine 2 nuclee de 2,34 GHz si inca 2 ce au rolul de a economisi din energie. Acest telefon are o memorie RAM de 2 GB si din pacate nu mai are nicio mufa pentru casti. 

Asadar, Iphone 7 este un telefon bun, dar care este predispus la deteriorarea bateriei, astfel ca nu va mai rezista atat de mult ca la inceput, fiind necesara o inlocuire a bateriei la Iphone 7.