Inlocuire acumulator iPhone 8 Plus

Pret: 140 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 8 Plus

O buna durata de viata a bateriei este un aspect pe care orice utilizator si-l doreste, doar ca unele telefoane au o buna durata de viata a bateriei doar la inceput, iar dupa o perioada mai lunga de timp se va deterioara, iar durata de viata a bateriei va fi din ce in ce mai slaba. Telefoanele de la Apple intampina adesea aceasta problema referitoare la baterie, chiar daca Apple incearca sa imbunatateasca acest aspect cu fiecare nou telefon lansat, majoritatea persoanelor cunosc ca bateria de la Iphone-uri este o slabiciune. Primele semne care indica o stare nesanatoasa a bateriei este descarcarea rapida, ceea ce duce la incarcarea telefonului de cateva ori pe zi, 2 sau 3 ori. Bineinteles, ca este enervant sa ai grija bateriei, sa pui mereu telefonul la incarcat, sa te asiguri mereu ca ai suficienta baterie pentru a ajunge macar din punctul A in B, de aceea, este necesara inlocuirea bateriei la telefon la AGSM, unde se va incerca finalizarea acestui proces cat mai repede posibil.

Iphone 8 Plus este un telefon mai mare, alimentat de un procesor A11 Bionic, are un afisaj LCD, este condus de catre primul GPU intern de la Apple, avand 2 camere de spate imbunatatite. Butonul Touch ID este foarte receptiv, rapid si precis. Are incarcarea wireless, are atat fata, cat si spatele din sticla, cadrul este din aluminiu. Are o rezolutie mare si o densitate de pixeli rezonabila. Are functia True Tone imprumutat de la iPad Pro. Este livrat din fabrica cu IOS 11 si nu mai are nicio mufa pentru casti.

Iphone 8 Plus are o greutate de 200 de grame, avand bateria mai mica decat Iphone 7 Plus. Are o rezolutie Full HD, 1080 x 1920 pixeli si o densitate de pixeli de 401. Telefonul are o camera principala larga de 12 MP si este insotita de un teleobiectiv si permite activarea functiei HDR. Studio lighting este o extensie a modului Portret, dar IOS 11 nu pare sa fi imbunatatit algoritmii acestei extensii. Camera frontala are 7 MP. Procesorul alaturi de GPU-ul puternic asigura performante foarte bune, astfel incat se poate descurca foarte bine cu orice activitate. Spatiul de stocare de baza a crescut, fiind acum de 64 GB, dar memoria RAM a ramas la fel. Este dotat cu o baterie de 2,691 mAh si poate sa reziste chiar si 2 zile de utilizare cu o singura incarcare. Apple ofera in cutie cu incarcator de 5W, ceea ce inseamna ca incarcarea va fi destul de lenta, dar incarcarea wireless ofera 7,5 W.

Prin urmare, Iphone 8 Plus are o durata de viata a bateriei destul de buna pentru inceput, dar dupa ce va fi folosit pentru o perioada mai lunga de timp vor aparea probleme referitoare la durata de viata a bateriei, ceea ce va duce la inlocuirea bateriei la Iphone 8 Plus.