Inlocuire acumulator iPhone 8

Pret: 130 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone 8

Cand vine vorba de durata de viata a bateriei, orice utilizator isi doreste un telefon care sa aiba o durata de viata a bateriei cat mai mare, pentru a nu fi nevoie sa fie incarcat prea des. Tocmai aceasta este problema ce se intampla la telefoanele de la Apple. Chiar daca la inceput toate telefoanele au o durata buna de viata a bateriei, dupa o lunga perioada de utilizare, bateria se va deteriora, astfel incat este posibil sa fie nevoie de 2 sau 3 incarcari pe zi, pentru ca durata de viata a bateriei va fi din ce in ce mai slaba, ceea ce poate fi frustrant si enervant. Acesti factori indica faptul ca este nevoie de o noua baterie la Iphone-ul tau, ce se poate rezolva daca vei merge la AGSM unde sa se inlocuiasca bateria si se va incerca sa se inlocuiasca pe cat de repede posibil.

Iphone 8 vine cu specificatii noi si componente noi. Are un procesor mai mare, un GPU intern, este in totalitate din sticla, iar capacitatile camerei sunt mai bune. Primeste un nou tip de incarcare, ci anume incarcarea wireless. Are suportul True Tone  si ruleaza IOS 11 din fabrica si este alimentat de procesorul nou si mai puternic, A11 Bionic, memoria RAM este de 2 GB si spatiu de stocare este de 64 GB sau de 256 GB. Are conectivitate 4G LTE, Bluetooth 5.0, portul este tot Lighting, NFC, GPS si Wi-FI a / b / g / n / ac. Nu mai are nicio mufa pentru casti incorporat. Telefonul se gaseste in alb si negru. Cadrul este din aluminiu Seria 7000. Daca Iphone 7 Plus avea 2 camere, acest model are doar una.

Iphone 8 are dimensiuni de 138,4 x 67,3 x 7,3 mm si o greutate de 148 grame. Ecranul LCD are 4,7 inci si o rezolutie de 1334 x 750 de pixeli. Camera de spate este de 12 MP, are functia de stabilizare optica a imaginii, focalizare automata, iar camera frontala este tot de 7 MP. Capacitatea bateriei este mai mica decat de la Iphone 7 Plus, fiind de 1.821 mAh, dar primeste incarcarea wireless. Media de anduranta a telefonului este de 66 de ore. Noul procesor A11 Bionic este quad-core, iar GPU este pentru prima data conceput pentru Apple. Are 2 nuclee de 2,1 GHz, fiind cu 25% mai puternice decat cele de la A10 Fusion. In testul de performanta Geekbench 4.1 a obtinut un rezultat de 4234, avand performante foarte bune.

Prin urmare, Iphone 8 are o baterie mai mica decat Iphone 7 Plus si chiar daca la inceput poate sa aiba o durata buna de viata a bateriei, este predispus deteriorarii, ceea ce poate duce la inlocuirea bateriei la Iphone 8.