Inlocuire acumulator iPhone SE

Pret: 90 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone SE

Inlocuirea bateriei este un subiect destul de important pentru un utilizator de Iphone, pentru ca dupa o perioada mai lunga de timp, dupa ce telefonul a folosit intens, se poate intampla ca bateria sa se deterioreze si sa nu mai aiba aceeasi durata de viata ca la inceput, sa aiba nevoie de 2 sau 3 incarcari pe zi, ceea ce poate fi enervant si frustrant. Nimeni nu isi doreste sa poarte mereu la el incarcatorul, sa fie atent cata baterie mai are si altele. Aceste semne indica necesitatea inlocuirii bateriei la Iphone, ce se poate realiza la AGSM, insa in cazul in care utilizatorul mai doreste sa pastreze telefonul, in caz contrar, se poate orienta catre alte modele de Iphone mai noi si mai bune. 

Iphone SE nu are un design mai nou fata de Iphone 5S, deci a pastrat designul vechiului sau telefon, dar i-a adaugat alte piese mai noi si mai bune in el. Aceasta miscare este destinata persoanelor care isi doresc un Iphone 5 sau 5S, dar cu un cost mai mic. Printre schimbarile cu care vine Iphone SE se numara un afisaj Retina, un procesor Apple A9, dar cu 2 GB memorie RAM, o baterie mai mare si o camera de spate mai mare. Are corpul din aluminiu, iar ecranul este acoperit cu un strat de sticla cu ioni de la Gorilla Glass ce il protejeaza, doar ca nu este rezistent la praf sau la apa. Marginile sunt in continuare plate, dar colturile sunt rotunjite, exact ca la Iphone 6. Are suport LTE, portul clasic Lighting, Wi-Fi a / b / g / n / ac, Bluetooth 4.2. 

Iphone SE primeste o baterie de 1.624 mAh, primeste o camera de spate de 12 MP, ca Iphone 6, dar ar cititorul de amprente din prima generatie. Spatiul de stocare este de 16 GB sau de 64 GB. Are 123,8 x 58,6 x 7,6 mm, are 113 de grame. Are un ecran de 4 inci Retina, cu o rezolutie de 640 x 1136 pixeli. Este dotat cu o baterie de 1,624 mAh si a avut o medie de anduranta de 73 de ore, fiind o durata de viata a bateriei mai buna ca cea de la Iphone 6 si Iphone 5S. Telefonul ruleaza IOS 9.3 din fabrica si a obtinut un rezultat de performanta in testul Geekbench 3 de 2562, fiind un rezultat mai bun decat Iphone 6. 

Acestea fiind spuse, Iphone SE este un telefon cu o baterie mai mare si cu o durata de viata a bateriei mai mare, dar asta nu inseamna ca bateria nu se poate deterioara si in timp sa nu mai tina ca la inceput, fiind un semn ca are nevoie de o baterie noua.