Inlocuire acumulator iPhone X

Pret: 200 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone X

Apple este o companie de telefoane care se afla in topul celor mai bune de pe piata. Dar aceasta companie nu s-a straduit de la inceput sa le ofere telefoanelor sale o durata de viata a bateriei cat mai mare, cat mai buna, astfel ca acum, majoritatea persoanelor stiu ca Iphone-urile au aceasta slabiciune. Chiar daca s-a straduit in ultimii ani sa le ofere telefoanelor o durata de viata a bateriei mai buna, sa le doteze cu o capacitate a bateriei cat mai mare, dupa o perioada mai lunga de utilizare, ea se va slabi, astfel ca va rezista din ce in ce mai putin si va avea nevoie de mai multe incarcari pe zi, 2 sau 3 incarcari. Este frustrant si enervant sa trebuiasca mereu sa fii atent la nivelul bateriei si sa anticipezi daca va rezista pana cand vei ajunge la birou sau acasa pentru a-l incarca. In acest caz, este necesara o inlocuire a acumulatorului la Iphone-ul tau, astfel incat sa rezolvi aceasta problema si trebuie sa mergi la AGSM, unde tehnicienii vor avea grija sa finalizeze procesul pe cat de repede posibil, iar durata de viata a bateriei sa fie la fel de buna ca la inceput.

Iphone X a introdus in randul telefoanelor de la Apple un design revolutionar si inovator, nemaiavand butonul Home, iar deblocarea se realizeaza prin Face ID. Nu mai are acele cadre groase, ceea ce face ca ecranul sa para mai mare. Partea din spate este acoperita de sticla. Cu toate acestea, este unul dintre cele mai fragile telefoane pe care compania l-a lansat pana acum, astfel ca o husa de protectie este foarte necesara.

Iphone X este primul telefon care utilizeaza un panou AMOLED, are o luminozitate maxima foarte ridicata, iar reflexiile sunt reduse. Culorile sunt foarte precise si calde. Telefonul este alimentat de A11 Bionic, avand un motor nou de ISP, adica telefonul are abilitati mai bune de prelicrare a imaginilor si a videoclipurilor. Ruleaza IOS 11 din fabrica. Este dotat cu o baterie mai mare decat Iphone 8 Plus, avand o capacitate de 2.716 mAh, doar ca se astepta ca durata de viata a bateriei sa fie mai buna. Durata mai scurta de viata a bateriei poate fi scuzata avand in vedere un numar mai mare de pixeli si un panou AMOLED, care consuma mai mult din energie. Primeste modul intunecat, fiind mai avantajos pentru baterie, economisind din energie. Apple include un incarcator de 5W care este lent, dar Iphone X accepta incarcarea wireless care este de 7,5 W. Are o camera principala larga de 12 MP si un teleobiectiv. 

Asadar, Iphone X nu are o durata de viata a bateriei atat de buna, avand un ecran AMOLED si pixeli mai multi, iar aceasta se va deteriora in timp, fiind nevoie de o inlocuire a bateriei la Iphone X.