Inlocuire acumulator iPhone XR

Pret: 200 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone XR

Cand vine vorba de durata de viata a bateriei, este un subiect foarte important de care un cumparator de telefoane trebuie sa tina cont, pentru ca nimanui nu ii plac telefoanele ce se descarca repede. Doar ca telefoanele de la Apple nu sunt foarte renumite pentru o durata de viata a bateriei mare, iar daca esti un utilizator de Iphone, poate ca ai testat deja pe pielea ta sau poate ca doar ai auzit, ca dupa o perioada mai lunga de timp, Iphone-urilor li se poate deteriora bateria si durata de viata a ei sa fie din ce in ce mai mica si sa fie nevoie de 2 sau 3 incarcari pe zi, ceea ce nu este deloc placut. Acestea sunt semnele ce indica necesitatea inlocuirii acumulatorului la Iphone-ul tau, iar in acesta situatie trebuie sa mergi la AGSM unde se poate remedia problema cat de repede posibil, iar tu te vei bucura din nou de o durata de viata a bateriei la fel de buna ca la inceput. 

Iphone XR a fost ultimul telefon lansat din seria Iphone X. Chiar daca era de asteptat ca acesta sa aiba un ecran mai mare si mai bun, o rezolutie o mai mare, un procesor mai rapid, o memorie RAM mai mare, o baterie mai mare, o camera mai buna, ei bine, acest telefon are chiar opusul celor enumerate. Cu toate acestea, vine in mai multe culori, in 6 culori, dintre care clasicele alb si negru, dar si albastru deschis,rosu, galben si coral. Este mai mare decat Iphone XS, dar mai mic decat Iphone XS Max. Memoria RAM este de 3 GB, iar spatiul de stocare este de 64, 128 si 256 GB, nemaiexistand varianta de 512 GB. Marginile sunt din aluminiu si are o rezistenta la apa mai mica, de IP67.

Iphone XR are un ecran de 6,1 LCD cu o rezolutie de 1792 x 828 pixeli.  Are o baterie mai mica, de 2942 mAh, avand o medie de anduranta de 78 de ore, cu o ora mai putin decat Iphone XS Max. Se livreaza in continuare incarcatorul lent de 5 W. Are aceleasi procesor ca si celelalte telefoane ale seriei, A12 Bionic, doar ca acesta are 4 nuclee, nu 6. In testul de performanta Geekbench 4.1 a obtinut un rezultat de 4818, fiind mai mic decat cel al Iphone XS. Iphone XR nu mai are 2 camere de spate, ci una singura de 12 MP, iar cea frontala este de 7 MP. 

Prin urmare, Iphone XR este un telefon bun, dar se afla sub Iphone XS si XS Max. Durata de viata a bateriei este destul de buna, dar este si el predispus la o deteriora a acesteia, ceea ce duce la o inlocuire a acumulatorului la Iphone XR.