Inlocuire acumulator iPhone XS Max

Pret: 250 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone XS Max

Daca esti utilizator al unui telefon de la Apple, este posibil sa ti se fi intamplat deja sau daca nu ti s-a intamplat, poate ca ai auzit, faptul ca durata de viata a bateriei este posibil sa scada dupa o perioada mai lunga de utilizare. Daca la inceput durata de viata a bateriei era suficienta pentru a rezista o zi sau 2, dupa o utilizare mai intensa pe o perioada mai lunga de timp este posibil sa ai nevoie de 2 sau 3 incarcari pe zi, in functie de cat de intens il folosesti pe parcursul zilei. Descarea mai rapida si mai multe incarcari pe zi sunt semnele ce indica necesitate inlocuirii bateriei la Iphone-ul tau. In aceasta situatie este necesar a mergi la AGSM unde sa ti se inlocuiasca bateria in cel mai scurt timp posibil, astfel incat sa te bucuri din nou de acea lunga durata de viata a bateriei telefonului ca la inceput. 

In general, telefoanele care contin „Max” in denumirea lor, inseamna ca sunt mai scumpe si mai bune decat celelalte telefoanele ale seriei. Astfel ca, Iphone XS Max este un telefon foarte bun, mai mare, are un procesor foarte rapid, o capacitatea a bateriei mai mare ce rezista mai mult, camerele sale de spate sunt imbunatatite, iar difuzoarele sunt mai puternice. Are o rezolutie mai mare decat celelalte telefoane ale seriei. Este alimentat de procesorul A12 Bionic, hexa-core, iar grafica are 4 nuclee. Are spatele din sticla, protejat de Gorilla Glass 6, iar marginile din otel inoxidabil. Este rezistent la apa si praf, are IP68. Telefonul are clasic ecranul plat, Apple nu a facut trecerea la un ecran curbat.

Iphone XS Max are o greutate de 208 de grame si dimensiuni de 157,5 x 77,4 x 7,7 mm. Are un ecran OLED de 6,5 inci si are o rezolutie mare de 1242 x 2688 pixeli si accepta atat HDR10, dar si Dolby Vision, iar intrarea tactila este de 120 Hz. Atinge o luminozitatea maxima de 645 de nits. Este dotat cu o baterie mare de 3.174 mAh si a obtinut o medie de anduranta de 79 de ore. Procesorul A12 Bionic are un nou motor cu 6 nuclee ce ofera viteze mult mai mari. Grafica ofera cu 50% performante mai bune. Are o memorie RAM de 4 GB si un spatiu de stocare 64, 256 si 512 GB. In testul de performanta Geekbench a obtinut un scor de 4777, dar cel de la Iphone XS este mai mare decat acesta. 

Prin urmare, Iphone XS Max este un foarte bun, are o baterie mai mare, dar nu te va feri de deterioarea ce va aparea dupa o perioada mai lunga de utilizare, ceea ce poate duce la inlocuirea bateriei la Iphone XS Max.