Inlocuire acumulator iPhone XS

Pret: 230 RON

Manopera: 20 minute

Schimbare acumulator iPhone XS

Subiectul bateriei este unul delicat, pentru ca toate persoanele isi doresc un telefon care sa aiba o lunga durata de viata. Doar ca daca esti un utilizator al unui telefon de la Apple este posibil sa stii deja ca acest lucru nu se aplica acestor telefoane, mai ales dupa o perioada mai lunga de utilizare. Ele pot ajunge sa se descarce foarte repede si sa fie necesare 2 sau 3 incarcari pe zi, ceea ce nu este deloc satisfacator. Trebuie sa ai mereu grija ca telefonul sa nu ramana fara baterie cand ai cel mai mare nevoie de el, sa ai grija sa il incarci mereu. Acestea sunt semnele ce indica necesitate inlocuirii bateriei la Iphone-ul tau. In acest caz, este necesar sa mergi la AGSM unde sa ti se rezolva aceasta problema prin inlocuirea bateriei in cel mai scurt timp posibil si sa te bucuri de o durata de viata la fel de lunga ca la inceput. 

Iphone XS este unul dintre cele mai rapide, robuste, luxoase, dar si scumpe telefoane. Acest telefon vine cu un nou procesor, in comparatie cu Iphone X, avand acum A12 Bionic, oferind cu 15% o rapiditate mai mare, iar grafica este cu 50% mai rapida. Are noua functia Smart HDR ce ajuta foarte mult la poze. Are o noua camera ce ofera stabilizare optica video si se gaseste si pe camera frontala, este LTE mai rapid, dual-sim si are o rezistenta mai mare la apa si panouri mai rezistente. Ecranul este mai mare, la fel si rezolutie si ruleaza IOS 12 din fabrica, are o memorie RAM de 4 GB si un spatiu de stocare de 64, 256 sau de 512 GB. 

Iphone XS are un ecran Super AMOLED de 5,8 inci cu o rezolutie de 1125 x 2436 pixeli, este luminos avand o luminozitate maxima de 650 de nits, are 2 camera de spate de 12 MP si camera frontala este de 7 MP. Are o baterie de 2,658 mAh si accepta incarcare wireless. Are o medie de anduranta de 72 de ore si are inclus un incarcator de 5 W ce ofera o incarcare destul de lenta. Procesorul nou A12 Bionic ofera performanta foarte bune, obtinand in testul de performanta Geekbench 4.1 4823, adica performante mai bune decat celelalte modele ale seriei sale. Camerele sale de spate realizeaza poze pe cat se poate de bune, zgomot redus, multe detalii cuprinse, culori precise, iar gama dinamica este potrivita.

Acestea fiind spuse, chiar daca Iphone XS are o baterie ceva mai mare si o medie de anduranta, asta nu asigura faptul ca in timp bateria sa nu se va deteriora si ca va scadea durata de viata a bateriei, astfel incat sa fie necesara o inlocuire a bateriei la Iphone XS.