Inlocuire display Huawei Mate 9 Pro

Pret: 1200 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare display Huawei Mate 9 Pro

Daca inca utilizezi un telefon care este mai vechi, trebuie sa ai in vedere un anumit aspect, ci anume, rezistenta mai scazuta in cazul unui soc. Telefonul este fabricat din materiale mai vechi, mai slabe, mai sensibile si mai fragile, ceea ce nu este ideal, pentru ca atunci cand va avea un impact cu solul, este foarte posibil ca acesta sa nu supravietuiasca. Chiar daca ai o mare grija de el, este posibil sa se iveasca un moment in care atentia este mai scazuta si sa scapi telefonul. Ei bine, in cazul in care se va alege cu cateva zgarieturi trebuie sa te consideri un norocos, dar daca ai ghinionul de a se sparge ecranul atat de tare incat sa nu mai fie functional, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde sa se inlocuiasca diplay-ul telefonului tau. Cei de acolo vor realiza procesul de inlocuire cu cea mai mare atentie, iar telefonul va fi inapoiat in cel mai scurt timp posibil.

Huawei Mate 9 Pro a fost lansat in anul 2017, fiind cel mai premium telefon al companiei. Seria Mate este cea mai buna a companiei. Acest model primeste un panou AMOLED curbat, dar are un ecran mai mic decat Mate 9, dar rezolutia este mai mare. Are aceeasi camera ca Mate 9, acelasi procesor, dar memorie RAM si spatiul de stocare sunt mai mari, iar capacitate bateriei este la fel ca la Mate 9. Astfel ca, telefonul este dotat cu un procesor Hisilicon Kirin 960, alaturi de o memorie RAM de 6 GB si un spatiu de stocare de 128 GB. Telefonul ruleaza Android 7.0 Nougat. 

Huawei Mate 9 Pro are un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, are dimensiuni de 152 x 75 x 7,5 mm si are o greutate de 172 de grame, fiind mai usor decat Mate 9. Capacitatea bateriei este de 4,000 mAh, ceea ce inseamna ca poate sa dureze pana la 2 zile de utilizare, avand o medie de anduranta de 87 de ore. Telefonul se incarca rapid, ajunge la 95% in 75 de minute. Camerele sunt la fel ca la Mate 9, deci realizeaza poze foarte bune. Performantele telefonului sunt foarte bune, in testul de performanta OS Basemark a obtinut un scor de 2843. Se poate realiza multitasking cu usurinta si nu se intrerupe in nicio activitate.

Acestea fiind spuse, Huawei Mate 9 Pro este un telefon de top al companiei, dar pentru ca este mai vechi si materialele din care este construit sunt mai vechi, deci rezistenta in cazul socurilor este mai scazuta, ceea ce poate duce la inlocuirea display-ului la Huawei Mate 9 Pro.