Inlocuire display Huawei P9 Lite Mini

Pret: 420 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare display Huawei P9 LIte Mini

Daca inca folosesti un telefon mai vechi, poate ca ai observat deja ca prezinta cateva probeme cu performantele, care sunt mai slabe decat la inceput, cu durata de viata a bateriei care este mai scazuta si cu rezistenta in cazul socurilor. Acest ultim aspect se refera la faptul ca telefonul este realizat din materiale mai vechi, mai slabe, mai fragile si mai sensibile, iar in cazul unui impact cu solul sansele sunt foarte mari ca acesta sa nu supravietuiasca. Daca se va alege doar cu cateva zgarieturi va trebui sa te consideri un norocos, pentru ca il cel mai rau caz ecranul se va sparge atat de tare incat sa nu mai fie functional. Daca te afli in ultimul caz, ceea ce ti-a mai ramas de facut este sa apelezi la AGSM unde sa se inlocuiasca display-ul telefonului tau, cei de acolo se vor asigura ca arata ca nou si il vor inapoia in cel mai scurt timp posibil.

Huawei P9 Lite Mini s-a lansat in anul 2017, este mai mic decat celelalte telefoane ale seriei P9, este un telefon de gama medie, ecranul are o rezolutie mai mica, are spatele din metal, iar camera de spate seamana destul de mult cu cea de la iPhone 7 Plus, este dotat cu un procesor mai slab, iar memorie RAM si spatiul de stocare sunt mici, dar bateria este putin mai mare. Asa ca, telefonul este dotat cu Snapdragon 425, quad-core, alaturi de o memorie RAM de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB, dar se poate extinde printr-un card de memorie. Ruleaza Android 7 si are un cititor de amprenta pe spate.

Huawei P9 Lite Mini are un ecran de 5 inci, LCD cu o rezolutie de 720 pixeli si are o densitate de pixeli de 294, este un ecran luminos si destul de clar. Are o singura camera de spate, aceasta fiind de 13 MP, iar cea frontala este mai mica decat cea a modelelor anterioare, fiind acum de 5 MP. Realizeaza poze destul de bune pentru un telefon de gama medie. Capacitatea bateriei este de 3,020 mAh, iar telefonul este capabil sa reziste 2 zile de utilizare moderata cu o singura incarcare. Procesorul cu care telefonul este dotat este unul de gama medie, deci si performantele sunt tot medii, rezultatele fiind decente, moderate. 

Acestea fiind spuse, Huawei P9 Lite Mini este un telefon destul de vechi, nu este realizat din materiale prea rezistente, asta inseamna ca in cazul unui impact puternic sansele sunt foarte mari ca ecranul sa se sparga, iar in acesta caz va fi nevoie de o inlocuire a display-ului la Huawei P9 Lite Mini.