Inlocuire display Huawei Y6 Pro 2017

Pret:  – (sunați pentru preț exact)

Manopera: 24 ore

Schimbare display Huawei Y6 Pro 2017

Daca inca utilizezi un telefon care este mai vechi, trebuie sa ai in vedere urmatoarele aspecte, precum performantele telefonului care nu mai sunt la fel de bune ca la inceput, durata de viata a bateriei care este mai scazuta si rezistenta in cazul socurile care este tot scazuta. Acesta rezistenta scazuta se refera la faptul ca telefonul este realizat din materiale mai fragile, mai slabe si mai sensibile, astfel ca in cazul unui impact puternic cu solul, telefonul este posibil sa nu faca fata. In cel mai bun caz ecranul doar se va zgaria, dar exista si cazul cel mai grav in care ecranul se poate sparge atat de tare incat sa nu mai fie functional. Daca te confrunti cu ultima situatie, ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la AGSM unde sa se inlocuiasca display-ul telefonului tau. Tehnicienii se vor asigura ca telefonul tau va arata ca nou si se va inapoia pe cat de repede posibil.

Huawei Y6 Pro 2017 este un telefon de gama medie, este dotat cu un procesor Snapdragon, memoria RAM este mica, la fel si spatiul de stocare. Are acelasi ecran de 5 inci ca modelul anterior. Deci, telefonul este dotat cu un procesor Snapdragon 425, iar grafica este gestionata de Adreno 405, alaturi de memoria RAM de 2 GB si un spatiu de stocare de 16 GB, dar se poate extinde printr-un card de memorie. Ruleaza Android 7.0, are un cititor de amprente pe spate si se gaseste pe argintiu, alb si auriu. Are conectivitate Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 4.1, LTE Cat. 4,  micro USB 2.0, GPS.

Huawei Y6 pro 2017 are un ecran de 5 inci, LCD ce are o rezolutie de 1280 x 720 de pixeli, raportul de aspect este de 16:9, iar densitatea de pixeli este de 294. Luminozitatea maxima este de 389 niti. Are dimensiuni de 144 x 71 mm, iar greutatea este de 154 de grame. Camera de spate este de 13 MP, iar cea frontala este de 5 MP. Calitatea pozelor este destul de buna, detalii suficiente, gama dinamica potrivita. Performantele sunt decente, iar in testul de performanta Geekbench a obtinut un scor de 1858. Capacitatea bateriei este de 3.020 mAh si in testul de navigare web a rezistat timp de 11 ore. Chiar daca este un rezultat bun, rivalii sai il depasesc. O incarcare completa dureaza 3 ore jumate.

Prin urmare, Huawei Y6 Pro 2017 este un telefon destul de vechi, nu este realizat din materiale atat de puternice, de rezistente, astfel ca in cazul unui impact cu solul sansele sunt mari ca ecranul sa se sparga, iar in acest caz va fi nevoie de o inlocuire a display-ului la Huawei Y6 Pro 2917.