Inlocuire display iPhone 5s

Pret:
Aftermarket: 130 RON
Original refurbished: 180 RON

Manopera: 30 minute

Schimbare display iPhone 5s

Reparatiile la ecranul unui telefon sunt cele mai comune tipuri de operatiuni atunci cand vine vorba despre reparatiile unui telefon mobil. In special atunci cand acel telefon mobil este un iPhone. Cum putem proteja ecranul iPhone impotriva deteriorarii? Raspunsul scurt este ca nu exista nimic care sa opreasca definitiv craparea display-ului. iPhone-ul este surprinzator de destul de rezistent la caderi si la rupere, insa cu totii avem tendinta de a scapa telefonul destul de des si, de asemenea, atunci cand cad, au tendinta de a cadea pe ceva ascutit, precum coltul unei trepte. Caz in care rezultatul, evident, este craparea display-ului telefonului. In aceasta situatie, tot ce poti face este sa incerci sa minimalizezi impactul in caz de cadere. O carcasa din cauciuc pentru spate ofera o protectie excelenta in cazul unui impact. In momentul in care un display de iPhone este spart, acesta tinde sa arate ca si cum ar fi intr-o stare mult mai proasta decat starea in care este si pare ca telefonul nu mai poate fi reparat. Ceea ce nu este adevarat, in ciuda impresiei pe care s-ar putea s-o ai atunci cand ti se intampla acest lucru. Cu toate acestea, ajutorul este la indemana prin intermediul service-urilor de reparatii Acasa GSM. 

iPhone 5S este un smartphone dezvoltat de catre gigantul tech Apple, lansat in septembrie 2013 alaturi de modelul 5C. iPhone 5S pastreaza un design aproape identic cu cel al predecesorului sau, iPhone 5, in ciuda faptului ca modelul 5S a fost disponibil intr-o gama putin mai variata de optiuni de culoare, cu adaugarea culorii Gold pe langa White Silver si Space Gray. In ciuda diferentelor aproape neobservabile in ceea ce priveste design-ul, 5S a actualizat foarte mult hardware-ul intern. Prin introducerea unui procesor Apple A7 pe 64 de biti, dual-core system-on-chip, primul procesor pe 64 de biti care a fost utilizat de catre un smartphone vreodata. Acesta a fost insotit si de co-procesorul M7. A fost introdus si un buton Home, reproiectat cu Touch ID, un sistem de recunoastere a amprentelor digitale care poate fi utilizat pentru deblocarea telefonului si pentru verificarea achizitiilor in App Store si iTunes. Camera a fost, de asemenea, actualizata cu o deschidere mai mare si un blit dual-LED optimizat pentru a surprinde la cea mai buna calitate diferitele nuante de culoare. Castile cunoscute sub numele de EarPods au fost incluse in aceeasi cutie cu 5S. 

La fel ca iPhone 5 si iPhone 5C, telefonul are un ecran cu diagonala de 4 inch si rezolutie de 640 x 1136 pixeli, protejat de o folie Corning Gorilla Glass. Senzorii acestuia sunt: accelerometru, giroscop, senzor de proximitate, busola si serviciul Siri. Dimensiunea telefonului este de 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, iar greutatea acestuia de 112 g. Are o conexiune Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual-band, hotspot, Bluetooth 4.0, A2DP, LE, memorie interna de 1GB RAM si spatiu de stocare de maxim 62 GB. Ruleaza din fabrica iOS 7, iar sistemul de operare poate fi extins pana la versiunea iOS 12.4.6.