Inlocuire display iPhone 6 Plus

Pret:
Aftermarket: 200 RON
Original refurbished: 350 RON

Manopera: 30 minute

Schimbare display iPhone 6 Plus

Daca te afli in posesia unui iPhone, trebuie sa stii din start faptul ca aceste dispozitive sunt destul de fragile. In ciuda faptului ca cei de la Apple au depus toate eforturile necesare pentru ca telefoanele corporatiei americane sa fie mult mai rezistente in comparatie cu celelalte modele, prin intermediul unei folii de sticla mai rezistente si a unei carcase de aluminiu din seria 7000. Cu toate acestea, un iPhone este, la urma urmei, un smartphone, putin mai rezistent fata de celelalte modele de pe piata, iar faptul ca are componente mai rezistente nu-l fereste de la daune in momentul in care acesta este scapat pe podea, gresie sau chiar pe trotuar. I se poate intampla oricui, in orice moment, indiferent cu cata grija ar manevra persoana respectiva telefonul. Iar in acest caz, se poate intampla destul de des ca ecranul telefonului sa fie spart la final, deteriorat suficient de mult incat sa nu mai functioneze touchscreen-ul si, prin urmare, si telefonul. Iar un iPhone este un dispozitiv suficient de scump incat sa iti permiti cu greu sa-ti cumperi unul dintre modelele mai noi in cazul in care un astfel de accident ti se intampla. Iar din moment ce te afli pe aceasta pagina, solutia cea mai potrivita pentru problema ta este deplasarea la un service de reparatii iPhone Acasa GSM; pentru un ecran si un telefon ca nou dupa o operatiune de doar 30 de minute la finalul careia primesti o garantie de 90 de zile. 

iPhone 6 Plus este modelul premium al lui iPhone 6, fiind lansat de catre Apple alaturi de acest model la data de 9 septembrie 2014, ca un fel de succesor al lui iPhone 5S. Acesta este primul dispozitiv de tip phablet (cu dimensiuni prea mari pentru cele ale unui smartphone clasic insa prea mici pentru cele ale unei tablete) pe care Apple l-a pus la dispozitie clientilor sai. Fiind o versiune imbunatatita a lui iPhone 6 standard, 6 Plus prezinta acelasi design ca cel al dispozitivului care a facut ravagii in lumea smartphone-urilor; cu tot cu marginile sale curbate si exteriorul din aluminiu. Camera foto prezinta anumite imbunatatiri in comparatie cu cea a lui iPhone 6, cea mai notabila fiind stabilizarea optica mult mai buna a acestuia. Faptul ca imaginile captate cu camera lui iPhone 6 Plus sunt la o calitate vizuala mult mai inalta fata de cele  inregistrate de camera lui iPhone 6 este un lucru cunoscut in randul fanilor de gadget-uri de la Apple. 

iPhone 6 Plus este un telefon ce prezinta o baterie cu capacitatea de 2915 mAh, ce are o durata de convorbire de pana la 24 de ore si poate reda muzica in mod continuu aproximativ 80 de ore. Telefonul este alimentat de un procesor A8, 64 de biti, care functioneaza alaturi de un coprocesor M8, dar si de o unitate de procesare Dual-core 1.4 GHz Typhoon (ARM v8) si o placa grafica PowerVR GX6450 (quad-core). Memorie interna de 1 GB RAM, iar spatiul de stocare maxim este de 64GB. Ecranul telefonului este unul IPS LCD cu diagonala de 5.5 inch, rezolutia de 1080 x 1920 pixeli si rata de aspect de 16:9.