Inlocuire display iPhone 8 Plus

Pret:
Aftermarket: 280 RON
Original refurbished: 500 RON

Manopera: 30 minute

Schimbare display iPhone 8 Plus

iPhone-urile sunt telefoane mobile care vin cu o multime de functii si aplicatii utile, fapt pentru care sunt dispozitive extrem de populare printre utilizatorii de smartphone din intreaga lume. De altfel, datorita popularitatii de care acestea se bucura, a aplicatiilor extrem de interactive pe care le pun la dispozitie utilizatorilor, dar si a pretului extrem de piperat la care acestea sunt disponibile pentru publicul larg, putem spune ca iPhone-urile sunt un bun de valoare, exact la fel ca si ceasurile scumpe si bijuteriile. Insa, iPhone-ul si restul telefoanelor mobile nu se deosebesc prin prisma unui singur aspect: acestea nu sunt rezistente atunci cand sunt scapate de catre utilizator. Desi iPhone-ul este realizat din materiale mai dure fata de restul smartphone-urilor disponibile pe piata in momentul de fata, acest lucru nu inseamna neaparat faptul ca au o rezistenta suficient de mare incat sa nu se sparga in acel moment cand, din greseala, il scapi din mana. Iar din moment ce te afli pe aceasta pagina, nu incape indoiala in privinta faptului ca ti s-a intamplat si tie si cauti o solutie pentru a avea telefonul reparat in cel mai scurt timp posibil. Ei bine, te afli la locul potrivit. Tot ce trebuie sa faci este sa vii la cel mai apropiat service de reparatii AcasaGSM iar contra unui pret accesibil si unei reparatii de 30 de minute, telefonul tau va fii ca nou. 

iPhone 8 Plus este un smartphone pe care compania americana Apple l-a proiectat si dezvoltat pentru a 11-a generatie de telefoane mobile a companiei din Copertino. Este versiunea premium, dispozitivul de tip phablet, a lui iPhone 8, telefonul fiind lansat in septembrie 2017, odata cu modelul standard. Este succesorul lui iPhone 7 Plus si predecesorul lui iPhone XR (doar ca telefon phablet al companiei, iPhone 8 Plus fiind ultimul model din seria Plus a celor de la Apple). Ca design, nu se observa diferente mari intre iPhone 8 Plus si celelalte dispozitive din seria Plus a celor de la Apple, avand in vedere faptul ca toate au folosit exact acelasi design ca si cel utilizat pentru iPhone 6. Singurele schimbari notabile sunt spatele de sticla al telefonului, care permite acestuia sa se incarce wireless, dar si un procesor mult mai rapid si o imbunatatire considerabila adusa atat camerei foto, cat si ecranului. 

iPhone 8 Plus este un telefon cu dimensiunea de 158.4 x 78.1 x 7.5 mm si greutatea de 202 grame. Prezinta un ecran Retina IPS LCD, cu diagonala de 5.5 inch, rezolutia de 1080 x 1920 pixeli si rata de aspect de 16:9, ce poate reda continut HDR10 și Dolby Vision si se poate adjusta automatic luminii ambientale prin intermediul tehnologiei True Tone. Telefonul are o camera de 12 megapixeli, care poate inregistra videoclipuri 4K la 24, 30 sau 60 de cadre pe secunda. Este alimentat de un procesor Apple A11 Bionic (10 nm), sprijinit de o unitate de procesare Hexa-core (2x Monsoon + 4x Mistral). iPhone 8 Plus ruleaza din fabrica iOS 11, insa sistemul de operare poate fi actualizat pana la versiunea iOS 14.2.