Inlocuire display iPhone SE

Pret:
Aftermarket: 130 RON
Original refurbished: 180 RON

Manopera: 30 minute

Schimbare display iPhone SE

In ziua de azi, telefoanele mobile pot fi considerate bijuterii in adevaratul sens al cuvantului. Intrebuintarea acestora nu se mai reduce doar la comunicarea intre persoane, smartphone-urile prezentului avand o multime de functii si de optiuni pentru a facilita viata de zi cu zi ale utilizatorilor, precum accesul la internet, posibilitatea de a juca cele mai noi jocuri, de a asculta cea mai buna muzica, samd. Iar daca telefonul in cauza este un iPhone, acesta trebuie manevrat cu grija, cu atat mai mult cu cat este un dispozitiv extrem de scump si care pune la dispozitie utilizatorului o multime de functii de care acesta se poate bucura pe tot parcursul unei zile obisnuite. In ciuda acestui fapt, este un lucru deja cunoscut faptul ca in orice moment un utilizator poate sa scape din mana telefonul, iar ecranul acestuia sa fie deteriorat drept rezultat. iPhone-urile sunt putin mai rezistente in comparatie cu celelalte telefoane mobile din acest punct de vedere, insa nici ele nu sunt scutite de la a suferi daune in urma unui astfel de scenariu. Din moment ce te afli pe aceasta pagina, este evident ca esti unul dintre utilizatorii care si-au scapat telefonul si cauta o solutie pentru a-l avea inapoi in cele mai optime conditii. Ai nimerit exact in locul in care trebuia, problema ta putand fi rezolvata printr-o deplasare la cel mai apropiat sediu Acasa GSM din zona ta, iar pentru o reparatie de scurta durata la un pret accesibil, telefonul tau va functiona la fel de bine ca in prima zi. 

iPhone SE, cunoscut si sub numele de iPhone SE 1 sau iPhone SE 2016, este un telefon mid-range (pentru buget redus) lansat de catre corporatia americana Apple in martie 2016. iPhone SE prezinta acelasi design si are aceleasi dimensiuni ca si cele ale lui iPhone 5S, cea mai mare diferenta intre cele doua fiind hardware-ul intern actualizat al lui SE. Camera foto este, de asemenea, una de calitate mult mai buna, astfel incat poate inregistra videoclipuri 4K la 30 de cadre pe secunda si are functii precum Retina Flash si Hei Siri. La un an dupa lansare, modelul a fost relansat pe data de 24 martie 2017, avand un spatiu de stocare mai mare fata de versiunile disponibile pe piata pana la acea vreme. Numele SE este un acronim pentru “Special Edition” (Editie speciala). Productia lui iPhone SE a fost intrerupta complet de catre Apple la data de 12 septembrie 2018.

iPhone SE este un telefon cu dimensiunea de 123.8 x 58.6 x 7.6 mm si greutatea de 113 grame. Este alimentat de un procesor Apple A9, care functioneaza cu ajutorul unei placi grafice PowerVR GT7600 (six-core graphics) si al unei unitati de procesare Dual-core 1.84 GHz Twister. Memoria interna maxima este de 2GB RAM, iar spatiul de stocare de 128GB, existand, evident, si variante cu capacitati mai reduse in timpul comercializarii acestui model pe piata de telefoane mobile. Telefonul are conexiune Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, hotspot, Bluetooth 4.2, A2DP, LE.