Inlocuire display iPhone XS Max

Pret:
Aftermarket: 700 RON
Original refurbished: 950 RON

Manopera: 30 minute

Schimbare display iPhone XS Max

In ziua de azi, sa ai un telefon mobil este unul dintre cele mai indispensabile lucruri in viata noastra de zi cu zi. Smartphone-ul tau te poate ajuta in multe privinte, putand fi folosit atat ca un dispozitiv care sa te ajute sa-ti organizezi mai bine o zi de lucru prin multitudinea de functii pe care ti le ofera, dar si ca un dispozitiv pe care il poti folosi pentru divertismentul tau personal. Un iPhone este cu atat mai valoros cu cat are mult mai multe aplicatii, are un design elegant realizat din cele mai bune materiale de pe piata, si mai ales prin prisma faptului ca a costat o avere. Insa nici un smartphone nu este suficient de rezistent atunci cand vine vorba de a suferi daune atunci cand il scapi pe podea sau pe trotuar, iar iPhone-ul nu este o exceptie de la regula, in ciuda faptului ca are materiale mult mai rezistente fata de alte telefoane mobile. Mai ales atunci cand aceste daune sunt suferite de ecran, care este de departe cea mai sensibila componenta a unui telefon mobil. Atunci cand ecranul in cauza este deteriorat in mod iremediabil, inseamna ca trebuie neaparat ca acesta sa fie dus la cel mai apropiat service de reparatii din zona pentru a fi ca nou atunci cand il primesti inapoi. Iar AcasaGSM se ofera sa-ti repare iPhone-ul astfel incat acesta sa fie la fel de bun ca in prima zi, contra celui mai accesibil pret de pe piata, dar si a unei perioade de garantie de 90 de zile.

iPhone XS Max este un dispozitiv de tip phablet proiectat si lansat in septembrie 2018. Este modelul premium al lui iPhone XS si primul phablet lansat de Apple de la iPhone 8 Plus pana in prezent. Acest model a fost lansat alaturi de iPhone XS, modelul standard, si iPhone XR, dispozitivul pentru buget redus al companiei. Datorita faptului ca iPhone XS Max este telefonul de tip phablet al celei de-a doisprezecea generatii de iPhone, are un design similar cu cel al lui iPhone XS. Singura diferenta considerabila intre aceste doua dispozitive constand in dimensiuni, unde iPhone XS Max are 157.5 x 77.4 x 7.7 mm si o greutate de 208 grame, cu un ecran cu diagonala de 6.5 inch si rezolutia de 1242 x 2688 pixeli. Specificatiile si functiile telefonului sunt, in mare masura, similare cu cele ale lui iPhone XS. 

iPhone XS Max este un telefon alimentat de un procesor Apple A12 Bionic (7 nm), cu o unitate de procesare Hexa-core (2×2.5 GHz Vortex + 4×1.6 GHz Tempest) si o placa grafica Apple GPU (4-core graphics). Telefonul ruleaza sistemul de operare iOS 12, din fabrica, insa acesta poate fi extins pana la versiunea iOS 14.2. Este un dispozitiv nano-SIM, cu rezistenta la apa si praf IP68 va rezista unei adancimi mari mari de apa) si prezinta optiunea pentru plati mobile Apple Pay, putand realiza tranzactii prin Visa si MasterCard.