Inlocuire display Samsung Galaxy S10

Pret: 1250 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare display Samsung Galaxy S10

Companiile de telefoane proiecteaza telefoanele astfel incat ele sa reziste aproximativ 2 ani de utilizare, dupa care sa cumperi altul nou. Pentru ca in fiecare an telefoanele sunt realizate din materiale mai puternice, asta inseamna ca telefoanele mai vechi nu sunt fabricate din materiale atat de puternice, deci rezistenta lor in cazul unui soc este mai scazuta. Daca vei scapa un astfel de telefon pe o suprafata mai dura, sansele ca acesta sa nu reziste fara nicio zgarietura sunt destul de slabe. Fie o sa se zgarie, fie o sa se se spargs si ecranul este posibil sa nu mai fie functional. Daca te afli in ultima situatie descrise, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde sa se inlocuiasca display-ul telefonului, el va arata ca nou, va fi reparat cu cea mai mare calitate si se va inapoia pe cat de repede posibil.

Samsung Galaxy S10 este al doilea cel mai bun telefon al seriei, dupa S10 Plus. Are un ecran mare si curbat, cele 2 telefoane au acelasi procesor, spre deosebire de S10e, are un cititor de amprenta sub ecran, nu in lateral si are o capacitate a bateriei mai mare si are 3 camere, in loc de 2. Este alimentat de procesorul Snapdragon 855 sau Exynos, in functie de regiune, memoria RAM este de 8 GB, un progres foarte mare de la S9, iar spatiul de stocare este de 128 sau 512 GB. Ruleaza Android 9. Telefonul se gaseste in culori de roz, negru, albastru, alb, verde si galben. Atat spatele, cat si fata sunt din sticla, iar marginile sunt din aluminiu.

Samsung Galaxy S10 are un ecran Super AMOLED de 6,1 inci, cu o rezolutie Full HD+, dar exista si rezolutia QHD+, raportul de aspect este de 19:9 si are dimensiuni de 149,9 x 70,4 x 7,8 mm. Are 3 camere de spate, cea principala este de 12 MP, un teleobiectiv cu zoom optic de 12 MP si un obiectiv ultra-larg de 16 MP, iar camera frontala are o camera de 10 MP. Capacitatea bateriei este mai mare, are 3,400 mAh si poate sa reziste cu usurinta o zi intreaga de utilizare. Se poate incarca rapid sau wireless. Performantele telefonului sunt foarte bune, astfel ca telefonul ajunge aproape la nivelul Iphone XS, fiind de remarcat pentru ca pana acum era un decalaj mare intre ele.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S10 este un telefon bun, dar pentru ca materialele din care este fabricat sunt putin mai vechi, este posibil ca el sa nu faca fata in cazul unei cazaturi puternice, iar daca se va sparge va fi necesara o inlocuire a display-ului.