• Inlocuire Acumulator: 150 RON
  • Inlocuire Sticla: 250 RON
  • Inlocuire Display Aftermarket: 250 RON
  • Inlocuire Display Original Refurbished: 400 RON
  • Inlocuire Mufa Incarcare: 120 RON
  • Inlocuire Camera fata
  • + senzor proximitate: 150 RON
  • Inlocuire Camera spate: lipsa stoc
  • Inlocuire Buton Volum: 130 RON
  • Inlocuire Casca: 120 RON
  • Inlocuire Difuzor: 120 RON

Manopera: 30 min

Service iPhone 7 Plus

Compania Apple are telefoane foarte bune, chiar si cele vechi inca se descurca destul de bine, doar ca materialele din care sunt realizate nu sunt atat de rezistente si in cazul unei cazaturi telefonul poate sa aiba consecinte destul de grave, precum spargerea ecranului. Durata de viata a bateriei poate sa fie mai mica, astfel ca telefonul nu mai rezista atat de mult timp ca la inceput. Aceste 2 aspecte sunt des intalnite la telefoanele de la Apple. Componentele cu care este dotat telefonul sunt uzate, si pentru ca sunt vechi nu mai fac fata atat de bine anumitor sarcini mai solicitante. Acestea sunt cateva semne ce insica necesitatea unor reparatii, pentru ca telefonul tau sa functioneze mai bine sau sa arate mai bine, in cazul in care este spart. Pentru a remedia aceste probleme trebuie sa mergi la AGSM unde se vor rezolva cat de repede posibil si cu mare atentie. 

Iphone 7 Plus vine cu aspecte noi si mai bune decat la Iphone 7, printre care dimensiunea ecranului, fiind acum mai mare, memoria RAM si spatiu de stocare mai mare, o camera suplimentara de spate, un teleobiectiv ce i se alatura celei principale, iar cea frontala este mai mare. Este alimentat in continuare de procesor A10 Fusion ca si Iphone 7 si ruleaza IOS 10. Designul sau seamana cu cel al Iphone 6S Plus. Prezinta cateva diferente ce tin de desgin in comparatie cu Iphone 7, doar ca nu sunt foarte vizibile, este complet impermeabil si nici acesta nu mai are mufa pentru casti.

Iphone 7 Plus are un ecran LCD de 5,5 inci si are o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, este foarte luminos, astfel incat se poate vizualiza cu usurinta continutul sub razele soarelui si atinge o luminozitate maxima de 570 nits in modul manual, iar in cel automat atinge pana la 680 de nits. Masoara 158,2 x 77,9 x 7,3 mm si cantareste 188 de grame. Primeste o baterie cu o capacitate de 2,900 mAh si are o medie de rezistenta de 75 de ore. La fel ca si Iphone 7, procesorul are 2 nuclee pentru asigurarea performantei, iar celelalte 2 se ocupa de economisirea energiei.. Camera de spate este de 12 MP si are un teleobiectiv langa, iar cea frontala este de 7 MP, fiind mai mare decat la Iphone 7.

Acestea fiind spuse, Iphone 7 Plus este un telefon foarte bun, aduce o serie de imbunatatiri, doar ca este destul de fragil si componentele sale mai vechi este posibil sa fie uzate, durata de viata a bateriei sa fie mai slaba, iar pentru a functiona aproape ca la inceput sunt necesare cateva reparatii la Iphone 7 Plus.