• Inlocuire Acumulator: 100 RON
 • Inlocuire Sticla: 130 RON
 • Inlocuire Display Aftermarket: 130 RON
 • Inlocuire Display Original Refurbished: 180 RON
 • Inlocuire Mufa Incarcare: 100 RON
 • Inlocuire Buton Home: 100 RON
 • Inlocuire Camera fata
 • + senzor proximitate: 100 RON
 • Inlocuire Camera spate: 100 RON
 • Inlocuire Buton Volum: 100 RON
 • Inlocuire Casca: 100 RON
 • Inlocuire Difuzor: 100 RON

Manopera: 30 min

Service iPhone 5c

Telefoanele mai vechi sunt mult mai vulnerabile sau mai predispuse la diferite reparatii, pentru ca sunt dotate cu piese sau componente mai vechi, care dupa o luna perioada de utilizare s-au deteriorat si poate duce la o proasta functionare a telefonului. Pe langa aceste dezavantaje, durata de viata a bateriei se poate slabi si sa aiba nevoie de incarcari mai dese sau poate sa fie fabricate din materiale mai fragile si in cazul in care se scapa pe o suprafata dura, telefonul sa nu reziste si sa fie necesara o inlocuire a sticlei. Aceste 2 ultime defectiuni sunt adesea intalnite la telefoanele mai vechi de la Apple. Dar, daca te afli in situatia in care s-a stricat o componenta sau s-a spart ecranul sau orice alte defectiuni, trebuie sa apelezi la AGSM unde toate probleme pe care le are telefonul tau vor fi rezolvate in cel mai scurt timp posibil si cu cea mai mare atentie si grija.

Iphone 5C este o varianta mai accesibila a Iphone 5, pentru ca la acea vremea nu oricine isi permite un Iphone 5, de aceea s-a lansat o alternativa mai ieftina. Pentru ca are un pret mai mic, vine cu alte compromisuri, dar se gaseste in mai multe culori vesele precum, albastru, verde, rosu, alb si galben, astfel ca lipseste versiunea neagra. Printre acele compromisuri care trebuiau facute pentru a mentine pretul mic se numara spatele care este din plastic, nu din aluminiu. Plasticul este un material mai alunecos, ceea ce inseamna ca sansele sunt mai mari de a-l scapa, iar amprentele sunt mai vizibile. Cu toate acestea, este alimentat de procesorul Apple A6 si ruleaza IOS 7 si are si alte specificatii care sunt la fel ca versiunea standard, precum rezolutie, dimensiunea ecranului, camera, suport LTE, mufa pentru casti de 3,5 mm si portul de incarcare Lightning.

Iphone 5C are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 640 x 1136 pixeli, este protejat de Gorilla Glass, este putin mai gros decat celelalte 2 modele cu 1,4 mm si are in plus 20 de grame. Are o capacitate a bateriei mai mica, astfel ca media de rezistenta este mai mica, fiind de 52 de ore. Performantele nu sunt atat de bune ca cele de la Iphone 5 si 5S, iar in testul de performanta Geekbench 3 a inregistrat un scor de 1280. Memoria RAM este tot de 1 GB si are doar 2 optiuni de stocare, adica de 16 sau de 32 GB.

Acestea fiind spuse, Iphone 5C este o alternativa ieftina destul de buna pentru Iphone 5, are anumite compromisuri, dar pentru ca este un telefon vechi este predispus la uzarea sau deteriorarea unor piese interioare, iar in acest caz sunt necesare reparatii la Iphone 5C.