• Inlocuire Acumulator: 120 RON
 • Inlocuire Sticla: 180 RON
 • Inlocuire Display Aftermarket: 220 RON
 • Inlocuire Display Original Refurbished: 380 RON
 • Inlocuire Mufa Incarcare: 100 RON
 • Inlocuire Buton Home: 100 RON
 • Inlocuire Camera fata
 • + senzor proximitate: 100 RON
 • Inlocuire Camera spate: 130 RON
 • Inlocuire Buton Volum: 100 RON
 • Inlocuire Casca: 100 RON
 • Inlocuire Difuzor: 100 RON

Manopera: 30 min

Service iPhone 6s Plus

Daca ai un telefon care este mai vechi si l-ai folosit pentru o perioada destul de lunga de timp si intens, este posibil ca acest telefon sa fie deteriorat din mai multe puncte de vedere. Mai ales daca este un Iphone, este posibil sa te confrunti cu o durata de viata a bateriei mult mai slaba, sau cu o fragilitatea a materialelor din care este fabricat telefonul, astfel incat in cazul unei cazaturi se va zgaria sau sparge. Pe langa acestea, si componentele interioare pot fi deteriorate, pentru ca si ele sunt mai vechi. Ei bine, indiferent de tipul defectiunilor sau stricaciunilor, daca te confrunti cu una dintre problemele mentionate anterior, ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la AGSM unde se vor remedia aceste probleme in cel mai scurt timp posibil si cu cea mai mare grija. 

Iphone 6S Plus se poate considera ca fiind cel mai bun telefon al seriei 6, doar ca rezolutia si dimensiunea ecranului sunt la fel ca la Iphone 6, chiar si memoria RAM si optiunile de stocare. Este alimentat de acelasi procesor Apple A9, iar asta inseamna ca are performante foarte bune, ruleaza IOS 9, capacitatea bateriei cu care este dotat este mai mare, ceea ce este foarte bine. Telefonul are cadrul si spatele fabricate din aluminiu, este mai subtire decat celelalte telefoane si se gaseste in culori de negru, alb, auriu si rose. Are aceleasi specificatii ca si celelalte telefoane precum portul clasic Lighting, dar suportul LTE ofera o conectivitate mai larga si mai rapida. 

Iphone 6S Plus are un ecran de 5,5 inci ce are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, densitatea de pixeli este de 401 si ecranul este protejat de o sticla cu ioni 2,5D, iar acest material este mai dur si mai rezistent decat celelalte folosite pana acum. Capacitatea bateriei este de 2,750 mAh si obtine o medie de rezistenta de 85 de ore, deci poate rezista cu usurinta o zi intreaga de utilizare intensa. Este primul telefon care are functia 3D Touch. Procesorul ii asigura telefonului performante foarte bune, astfel ca in testul Geekbench 4 a obtinut un scor de performanta de 4413. Ceea ce s-a observat este ca Iphone 6S ofera performante doar putin mai bune, dar cand se va utiliza in fiecare zi aceste diferente sunt foarte putin vizibile.

Acestea fiind spuse, Iphone 6S Plus a fost un telefon foarte bun in urma ce ceva ani, dar pentru ca este realizat din materiale mai vechi si dotat cu piese mai vechi, este foarte posibil ca acestea sa se fii deteriorat si poate afecta functionarea telefonului, ceea ce poate duce la incetinerea lui si pentru asta sunt necesare unele reparatii la Iphone 6S Plus.