• Inlocuire Acumulator: 150 RON
  • Inlocuire Sticla: 200 RON
  • Inlocuire Display Aftermarket: 200 RON
  • Inlocuire Display Original Refurbished: 350 RON
  • Inlocuire Mufa Incarcare: 120 RON
  • Inlocuire Camera fata
  • + senzor proximitate: 120 RON
  • Inlocuire Camera spate: 250 RON
  • Inlocuire Buton Volum: 100 RON
  • Inlocuire Casca: 100 RON
  • Inlocuire Difuzor: 100 RON

Manopera: 30 min

Service iPhone 7

Daca ai un telefon mai vechi pe care inca il folosesti, este posibil ca acesta sa prezinta cateva dificultati in ceea ce priveste functionarea si performantele este posibil sa nu mai fie la fel de bune ca cele de la inceput si sa fie mai lent in unele activitati. Alte probleme pe care le prezinta telefoanele mai vechi este reprezentata de fragilitatea materialelor din care sunt fabricate telefoanele, iar in cazul unui impact cu solul este posibil ca ecranul fie sa aiba cateva zgarieturi, fie sa se sparga si ecranul sa nu mai poate fi folosit. Durata de viata a bateriei se poate deteriora dupa o utilizare mai lunga de timp si este posibil sa aiba nevoie de mai multe incarcari decat la inceput. Daca telefonul tau prezinta aceste defectiuni, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde aceste probleme sau defectiuni vor fi remediate pe cat de repede posibil, dar si cu cea mai mare atentie.

Iphone 7 aduce multe modificari in comparatie cu telefoanele de pana acum. Este primul telefon de la Apple care are rezistenta la apa si la praf, avand rata de impermeabilitate IP67, este primul telefon ce primeste un procesor quad-core si boxe stereo. Este primul telefon de la Apple ce elimina mufa pentru casti. Primeste un nou procesor mai puternic si mai rapid, adica A10 Fusion si grafica este cu 50% mai rapida si puternica si Iphone 7 ruleaza IOS 10. S-a lansat o noua optiune de culoare, una negru mat, doar ca din pacate, atrage destul de multe amprente si pete si este mai sensibila la zgarieturi, dar ofera o aderenta mai mare, deci exista si o parte buna.

Iphone 7 are un ecran LCD de 4,7 inci ce are o rezolutie de 1334 x 750 pixeli, beneficiaza si el de functia 3D Touch ce a aparut mai intai la Iphone 6S. Este dotat cu o baterie ce are capacitatea de 1,970 mAh, iar pentru ca primeste un procesor mai puternic si mai rapid, durata de viata a bateriei este mai lunga decat la Iphone 6S, avand o medie de rezistenta de 61 de ore. Are o camera de spate de 12 MP ce are functia de stabilizare optica a imaginii. Procesorul are 2 nuclee ce ajuta la economisirea energiei si celelalte 2 se ocupa de performanta. Beneficiaza de un senzor de amprenta mai precis si rapid. Are o memorie RAM de 2 GB.

Acestea fiind spuse, Iphone 7 este un telefon foarte bun, aduce cateva elemente noi in comparatie cu celelalte telefoane, dar este lansat de cativa ani, deci componentele sale pot fi uzate daca a fost folosit o lunga perioada de timp, ceea ce duce la performante mai slabe si va fi necesara o reparatie la Iphone 7.