Inlocuire sticla iPhone 5

Pret: 130 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 5

Daca folosesti inca un telefon de la Apple ceva mai vechi, este foarte important sa stii ca acestea este un dispozitiv foarte fragil. Telefoanele de la Apple nu sunt chiar atat de rezistente, doar ca in ultimul timp compania s-a straduit foarte mult sa le ofere telefoanelor sale noi materiale mult mai rezistente, doar acest aspect nu este valabil si la telefoanele sale mai vechi, ele fiind fabricate din materiale mai fragile, mai sensibile, astfel ca nu sunt la fel de rezistente. Deci, in cazul unui impact, al unei cazaturi, telefonul mai vechi de la Apple este posibil sa nu se mai afle intr-o stare utilizabila, mai ales daca va cadea cu ecranul in jos. Ei bine, aceasta intamplare i se poate intampla oricui, chiar daca va avea o deosebita atentie si grija de el. In cazul in care Iphone-ul tau tocmai s-a spart, inseamna ca are nevoie de o inlocuire a sticlei la AGSM, iar procesul se va finaliza cat de repede posibil pentru a te bucura in continuare de telefonul tau. 

Iphone 5 este unul dintre primele telefoanele prin intermediul caruia compania Apple a avut un succes deosebit la nivel global. In comparatie cu primul model, cel care a aparut inaintea Iphone 5, ci anume Iphone 4, acesta prezinta cateva schimbari cu privire la design, astfel, spatele nu mai este fabricat din plastic, ci din aluminiu, este mai subtire, are un ecran mai mare, raportul de aspect fiind de 16:9, este alimentat de un procesor mai puternic, A6, are un suport LTE si are un nou port de incarcare, ci anume Lighting. Se mentine in continuare camera sa de spate de 8 MP de la Sony care a fost pentru prima oara folosita la Iphone 4S. Chiar daca este un telefon mai vechi, designul sau a fost muza pentru telefoanele mai noi precum Iphone SE, seria Iphone 12, dar si pentru telefoanele din seria sa, ci anume Iphone 5S si 5C.

Iphone 5 are un ecran de 4 inci ce are o rezolutie de 1136 x 640 pixeli, iar ecranul este protejat de o sticla de la Gorilla Glass. Telefonul are o greutate de 112 grame si dimensiuni de 123.8 x 58.6 x 7.6 mm, astfel ca este un telefon usor de folosit si de manevrat. Procesorul sau a obtinut un rezultat de 2229 la un test de performanta si ruleaza IOS 6 din fabrica. Are o memorie RAM de 1 GB si spatiul de stocare este de maxima 64 GB si are o mufa pentru casti. 

Prin urmare, este un telefon sensibil si fragil ce este predispus la deteriorari majore in urma unui impact cu solul, ceea ce duce la inlocuirea sticlei la Iphone 5.