Inlocuire sticla iPhone 5c

Pret: 130 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 5C

Daca inca folosesti un telefon de la Apple mai vechi, trebuie sa ai in vedere faptul ca sunt realizate din materiale mai fragile, ceea ce inseamna ca trebuie sa ai o grija mult mai mare, pentru ca este mult mai predispus spargerii ecranelor. Compania s-a asigurat ca telefoanele sale mai noi sunt mai rezistente. Iphone-urile mai vechi au materiale mai fragile, mai sensibile, deci in cazul unui impact sansele sunt prea slabe ca un Iphone vechi sa supravietuiasca fara o zgarietura in cel mai bun caz, iar in cel mai rau caz cu ecranul spart. Daca esti in situatia in care Iphone-ul tau este spart, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM sa ti se inlocuiasca sticla si te poti bucura din nou de telefonul tau care va arata ca nou. 

Compania a avut un mare succes cu Iphone 5, doar ca era un telefon destul de scump la vremea aceea si nu oricine isi permite un Iphone 5. Tocmai de aceea, a fost lansata versiunea mai ieftina a acestui telefon, ci anume Iphone 5C avand mai multe culori vesele, precum roz, verde, albastru, galben si alb, curios fiind faptul ca nu exista nicio versiune pe negru. Pentru este o versiune mai ieftina, are spatele din plastic, nu mai este din aluminiu ca la Iphone 5 si 5S. Plasticul face ca telefonul sa fie mai alunecos, mai usor de scapa, deci se poate scapa din mana din greseala si sa se sparga. Amprentele sunt mai vizibile pe plastic. Telefonul este alimentat de procesorul Apple A6 si ruleaza IOS 7. Printre specificatiile ce raman neschimbate sunt rezolutia, camera, dimensiunea ecranului, suportul LTE si portul Lighting.

Iphone 5C are un ecran de 4 inci cu o rezolutie de 640 x 1136 pixeli si ecranul este protejat de un strat de folie de la Gorilla Glass. In comparatie cu celelalte 2 modele ale seriei, acesta este putin mai gros cu 1,4 mm si putin mai greu, avand in plus 20 de grame. Durata de viata a bateriei este mai slaba decat a celorlalte 2 telefoane si are o medie de rezistenta de doar 52 de ore. Performantele telefonului sunt putin mai slabe, astfel ca a atins un scor de performanta in testul Geekbench 3 de 1280. Memoria RAM este de 1 GB si exista 2 optiuni de spatiu de stocare, de 16 sau de 32 GB. Are o mufa de casti de 3,5 mm. 

Acestea fiind spuse, Iphone 5C este un telefon mai slab decat celelalte 2 modele ale seriei, dar fiind realizat din materiale mai fragile este mult mai predispus la deteriorare in urma unui impact cu solul, ceea ce duce la inlocuirea sticlei la Iphone 5C.