Inlocuire sticla iPhone 5s

Pret: 130 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 5s

In cazul in care utilizezi un telefon mai vechi de la Apple, trebuie sa iti aduc la cunostinta faptul ca este foarte predispus la deteriorarii grave, atat alte spatelui, dar cel mai important, ale ecranului. Chiar daca ultimele telefoane de la Apple sunt mai rezistente, este datorita faptului ca s-a straduit si se va stradui in continuare sa realizeze telefoane cat mai rezistente, utilizand materiale mai dure. Dar, telefoanele sale mai vechi sunt fabricate din materiale mai sensibile si fragile, iar in cazul unui impact ele nu vor rezista. Ecranul este cea mai sensibila si fragila parte a unui telefon, iar in cazul unui Iphone mai vechi, se poate sparge in urma unei cazaturi si poate sa fie grava, astfel incat ecranul sa nu mai poate fi folosit. Daca te afli in situatia in care ai un Iphone cu un geam spart, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde se va inlocui geamul spart intr-un timp pe cat de repede posibil, primind in schimb si o garantie.

Iphone 5S vine in continuarea primului Iphone 5 si daca o versiune S presupune unele modificari fie ale designului, fie ale ecranului, ei bine, Iphone 5S nu aduce acest tip de modificari, dar are modificari interioare, aici ma refer la un nou procesor mai puternic si mai rapid, ce ofera performanta mai bune, adica A7. Memoria RAM este in continuare de 1 GB alaturi de un spatiu de stocare de 16, 32 sau de 64 GB. Telefonul are in continuare camera de spate de 8 MP, cea frontala fiind tot de 1,2 MP si ruleaza IOS 7 din fabrica ce se actualizeaza pana la IOS 12.6. Alta modificare este legate de senzorul de amprente, pentru ca acum este unul CMOS. Spatele si marginile sunt din aluminiu, la fel ca la Iphone 5, iar ecranul este acoperit de o sticla de la Gorilla Glass. Pentru prima oara, in jurul butonului Home este o margine din otel inoxidabil. Are acelasi suport LTE si acelasi port Lighting ca si Iphone 5 si o mufa pentru casti. 

Iphone 5S are un ecran LCD de 4 inci si o rezolutie de 1136 x 640 de pixeli, avand un raport de aspect de 16:9. Cantareste 112 grame si are dimensiuni de 123,8 x 58,6 x 7,6 mm. Bateria cu care este dotat este de 1560 mAh, avand o medie de anduranta de 54 de ore. Are conexiune Wi-Fi 802.11 a / b / g / n, dual-band si hotspot.

Prin urmare, Iphone 5S este un telefon fragil, fiind fabricat din materiale mai sensibile si este predispus spargerii ecranului in urma unei cazaturi, ceea ce duce la inlocuirea geamului la Iphone 5S.