Inlocuire sticla iPhone 6 Plus

Pret: 170 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 6 Plus

Daca esti un utilizat al unui Iphone mai vechi, trebuie sa ai in vedere faptul ca aceste telefoane mai vechi nu sunt realizate din materiale atat de rezistente ca cele noi si sunt mai predispus spargerii. Telefoanele de la Apple nu sunt atat de rezistente, dar in ultima perioada compania s-a straduit foarte multe ca telefoanele nou lansate sa fie cat de rezistente posibil. Ei bine, la modelele mai vechi nu s-a axat atat de mult pe rezistenta si sunt fabricate din materiale mai fragile, sensibile, iar in cazul unei cazaturi, sansele sunt destul de mari ca Iphone-ul tau mai vechi sa aiba nevoie de o inlocuire a sticlei. In acest caz trebuie sa mergi la AGSM pentru a se inlocui sticla la Iphone-ul tau.

Pentru ca este varianta Plus, Iphone 6 Plus, are cateva imbunatatiri in comparatie cu Iphone 6. Acum, primeste un ecran mai mare, cu o rezolutie mai mare, este mai subtire fata de modelul anterior, are o baterie cu o capacitate mai mare. Dar, nu toate specificatiile sunt imbunatatite, sunt unele care raman neschimbate, care sunt la fel ca la Iphone 6, precum procesorul Apple A8, memoria RAM de 1 GB, optiunile de stocare de 16, 64 sau 128 GB, camera de spate de 8 MP si cea frontala de 1,2 MP, portul Lightning, suportul LTE, ruleaza IOS 8 ce se poate actualiza pana la IOS 12.4.6. Telefonul este realizat din aluminiu, are colturile rotunjite si este disponibil in culori de gri, auriu si argintiu. 

Iphone 6 Plus are un ecran de 5,5 inci cu o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli si ecranul este acoperit de o sticla de protectie ce contine ioni. Este un telefon subtire, avand o grosime de 7,1 mm, iar dimensiunile lui sunt de 158,1 x 77,8 x 7,1 mm. Deblocarea se realizeaza si prin senzorul de amprenta si acesta primeste cateva imbunatatiri fata de Iphone 6, este mai receptiv, mai rapid. Nu doar telefoanele lansate in ultimii ani au camera de spate putin iesita in afara, prima oara cand a aparut acest aspect a fost la Iphone 6 Plus, pentru ca si acesta are o camera de spate putin iesita in afara. Are o baterie de 2,915 mAh si a obtinut o medie de rezistenta de 79 de ore. Performantele sunt destul de bune, in testul de performanta Geekbench 3 a obtinut un scor de 2884. 

Acestea fiind spuse, Iphone 6 Plus este un telefon destul de mult, dar daca inca il deti, trebuie sa fii foarte atent pentru ca materialele fragile din care este realizat este posibil sa nu reziste in cazul unui impact cu solul si sa fie necesara o inlocuire a sticlei la Iphone 6 Plus.