Inlocuire sticla iPhone 6

Pret: 150 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 6

Telefoanele de la Apple sunt unele dintre cele mai bune telefoane ce se gasesc pe piata. Dar in cazul in care deti un telefon de la Apple care este mai vechi, trebuie sa stii ca este realizat din materiale mai fragile si mai sensibile, deci nu sunt la fel de rezistente ca telefoanele mai noi, pentru ca Apple s-a straduit ca la fiecare telefon nou lansat sa ii ofere o rezistenta din ce in ce mai mare. Telefoanele mai vechi sunt construite din materiale mai fragile, care in cazul unui impact cu solul nu vor rezista si se pot zgaria sau chiar sparge. Daca ai un telefon de la Apple ceva mai vechi si i s-a spart ecranul, ceea ce trebuie tu sa faci este sa mergi la AGSM ca sa i se inlocuiasca geamul la Iphone-ul tau si sa arate ca nou din nou. 

Iphone 6 aduce destul de multe schimbari fata de modelul mai vechi, Iphone 5. Are acum un ecran mai mare, o rezolutie mai mare, o baterie mai mare, vine cu o optiune de stocare mai mare, este dotat cu un procesor mai nou si mai puternic, fiind vorba despre Apple A8, are functia NFC, si ruleaza IOS 8 si se actualizeaza pana la 12.4.6. Printre specificatiile care raman la fel ca la Iphone 5 se numara, memoria RAM de 1 GB, suportul LTE, camera de spate de 8 MP, camera frontala de 1,2 MP, portul Lighting. Iphone 6 este disponibil in culori de gri, rose, alb si negru. 

Iphone 6 pentru ca este mai mare decat Iphone 5, este mai greu, avand o greutate de 126 grame si are dimensiuni de 138.1 x 67 x 6.9 mm. In comparatie cu Iphone 5, Iphone 6 nu mai are colturile patrate, ci sunt rotunjite, este din aluminiu, iar ecranul este protejat de o sticla impotriva zgarieturilor de la Gorilla Glass. Are un ecran de 4,7 inci cu o rezolutie de 750 x 1334 pixeli si un raport de aspect de 16:9. Are o baterie de 1,810 mAh si a obtinut o medie de rezistenta de 61 de ore, fiind un rezultat mai mare decat la Iphone 5. Performantele telefonului sunt destul de bune, in testul de performanta Geekbench 3 a obtinut un scor de 2924. Alaturi de procesorul A8 se afla un spatiu de stocare de 16, 64 sau de 128 GB, fiind noua versiune. 

Acestea fiind spuse, Iphone 6 este un telefon care a avut si el un succes destul de mare, dar pentru ca este mai vechi, exista sanse destul de mari sa se sparga in cazul unei cazaturi, astfel ca va fi nevoie de o inlocuire a geamului la Iphone 6.