Inlocuire sticla iPhone 6s Plus

Pret: 180 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 6s Plus

Cand vine vorba de rezistenta telefoanele de la Apple, exista destul de multe modele care nu se pot lauda cu rezistenta lor. Cele mai rezistente telefoane pe care le are sunt cele din seria Iphone 12, fiind realizate dintr-un material foarte puternic. Modelele mai vechi sunt fabricate din materiale mult mai sensibile si fragile, pentru ca Apple a inceput sa se axeaza mai mult pe rezistenta telefoanelor in ultimii ani. Un model mai vechi de Iphone este posibil sa aiba efecte destul de neplacute in cazul in care se scapa de o suprafata dura, este posibil sa se sparga ecranul si in acest caz trebuie sa mergi la AGSM unde sa se inlocuiasca sticla, iar telefonul tau va fi ca nou. 

Iphone 6S Plus este telefonul cel mai bun al seriei Iphone 6, chiar daca are aceeasi dimensiuni a ecranului, aceeasi rezolutie, aceeasi memorie RAM si aceleasi optiuni de stocare ca si Iphone 6. Dar primeste o baterie ce are o capacitate mai mare. Este alimentat de procesorul Apple A9 ce ii ofera performante foarte bune. Pastreaza portul Lightning ca si celelalte modele de telefoane de pana acum, are un suport LTE ce are o conectivitate mai larga, dar si mai rapida. Se poate gasi telefonul in culori precum alb, negru, rose si auriu. In comparatie cu celelalte telefoane, 6S Plus, este mai subtire si are atat spatele, cat si ramele realizate din aluminiu. 

Iphone 6S Plus are un ecran de 5,5 inci ce are o rezolutie de 1920 x 1080 pixeli, iar densitatea de pixeli este de 401. Ecranul are un strat de protectie din sticla cu ioni 2,5D, fiind un material mai rezistent si durabil decat au celelalte modele de pana acum. Este dotat cu o baterie ce are o capacitate de 2,750 mAh si are o medie de anduranta de 85 de ore, ceea ce inseamna ca poate sa reziste o zi intreaga la o singura incarcare. Telefonul ruleaza IOS 9 si este primul telefon care primeste o functie noua ce poarta numele de 3D Touch. Referitor la performanta, procesorul A9 ii ofera telefonului performante destul de bune, astfel ca a obtinut un scor de performanta in testul Geekbench 3 de 4413. Iphone 6S are performante putin mai bune, dar in activitatile zilnice nu sunt atat de vizibile aceste diferente infime.

Acestea fiind spuse, Iphone 6S Plus este un telefon bun al seriei Iphone 6, deja incepe sa se vada evolutia din punctul de vedere al materialelor din care este construit, ecranul fiind protejat de o sticla mai puternica. Dar este in continuare predispus la o deteriorare grava daca este scapat pe o suprafata dura, ceea ce poate duce la inlocuirea geamului la Iphone 6S Plus.