Inlocuire sticla iPhone 6s

Pret: 160 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 6s

Telefoanele de la Apple sunt unele dintre cele mai bune care se gasesc pe piata, doar ca daca ai un model mai vechi de Iphone, trebuie sa ai in vedere faptul ca telefoanele mai vechi de la Apple nu sunt construite din materiale atat de rezistente, precum cele utilizate la Iphone 12, astfel ca sunt mult mai fragile si sensibile si este posibil ca in cazul unei cazaturi sa aiba efecte mult mai neplacute. Oricata grija ai de telefonul tau, astfel de intamplari sunt inevitabile si este posibil ca geamul de la telefon sa se sparga. Daca te afli in aceasta situatie, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde sa i se inlocuiasca geamul la Iphone-ul tau si tu sa te bucuri din nou de el, acum cu un ecran nou nout. 

Cu fiecare nou telefon lansat, Apple a incercat mereu sa aduca macar cateva imbunatatiri. Asa ca, Iphone 6S are acum o camera mai mare, o memorie RAM mai mare, cea de 1 GB de pana acum era prea mica, este alimentat de un procesor mai nou si mai puternic, fiind vorba despre Apple A9. Totusi, in comparatie cu Iphone 6, are o capacitate a bateriei mai mica. Optiunile spatiului de stocare raman aceleasi, de 16, 64 si de 128 GB, are acelasi port Lighting, acelasi suport LTE, rezolutia si dimensiunea ecranului sunt exact la fel ca la Iphone 6, dar cu toate acestea, primeste cateva grame in plus, fiind putin mai greu cu 14 grame fata de Iphone 6. Este realizat din aluminiu, dar acum are un aluminiu mai rezistent. Colturile sunt rotunjite ca si pana acum, doar ca rama este destul de groasa. 

Iphone 6S are un ecran de 4,7 inci ce are o rezolutie de 750 x 1334 pixeli, memoria RAM este acum de 2 GB. Din pacate, bateria este de 1,715 mAh, adica este mai mica, dar IOS 9 vine cu un beneficiu cu privire la baterie, astfel ca are o functie ce ajuta la prelungirea duratei de viata a bateriei. Camera de spate este mai mare, are 12 MP, iar cea frontala primeste 5 MP. Cand vine vorba de performante, se descurca foarte bine la acest capitol, fiind telefonul seriei care are unele dintre cele mai bune performante, fiind chiar mai bune decat cele ale Iphone 6, mai ales referitor la grafica, dar si la performantele generale. 

Acestea fiind spuse, Iphone 6S este realizat dintr-un aluminiu mai puternic decat Iphone 6, dar tot nu este la fel de rezistent ca modelele mai noi, ceea ce inseamna ca in cazul unei cazaturi geamul telefonului se poate sparge, astfel incat sa nu mai fie functional, ceea ce inseamna ca va fi nevoie de o inlocuire a geamului la Iphone 6S.