Inlocuire sticla iPhone 7 Plus

Pret: 250 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 7 Plus

Oricine isi doreste sa aiba un telefon care sa aiba o rezistenta destul de mare, sa nu se zgarie usor sau sa se sparga cu usurinta. Totusi, daca ai un telefon putin mai vechi de la Apple poate sa ai observat ca rezistenta nu este atat de mare, pentru ca Apple a inceput sa se axeze pe rezistenta lor abia in ultimii ani, deci telefoanele mai vechi sunt realizate din materiale mai fragile, mai sensibile si mai putin rezistente. Asa ca, daca vei scapa un Iphone mai vechi, este posibil ca rezultatul sa fie dezamagitor, iar ecranul sa fie spart foarte tare, sa nu mai fie functional, iar in aceasta situatie trebuie sa mergi la AGSM unde sa va inlocui sticla la Iphone-ul tau cat mai repede posibil si tu te vei bucura de un telefon ce va arata ca nou. 

Iphone 7 Plus are unele aspecte imbunatatie fata de Iphone 7, ceea ce ar fi fost normal, pentru asta sugereaza numele. Deci, are un ecran mai mare, capacitatea bateriei este mai mare, rezolutia este mai mare, spatiul de stocare si memoria RAM sunt mai mari. Este alimentat de procesorul A10 Fusion care se regaseste si la Iphone 7. Existenta mai multor camere de spate a inceput cu acest telefon care a primit 2 camere de spate, celei principale i s-a adaugat un teleobiectiv. Are un design ce seamana destul de mult cu Iphone 6S Plus si Iphone 6. Si acesta este complet impermeabil, nu mai are mufa pentru casti si are cateva diferente in ceea ce priveste designul, doar ca nu sunt foarte vizibile fata de Iphone 7. 

Iphone 7 Plus are un ecran LCD de 5,5 inci ce are o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Este mai luminos si atinge o luminozitate maxima de 570 de nits in modul manual, iar in cel automat ajunge pana la 680 de nits, ceea ce inseamna ca sub razele soarelui telefonul va fi usor de folosit. Telefonul are o greutate de 188 de grame si dimensiunile sale sunt de 158,2 x 77,9 x 7,3 mm. Are o baterie mai mare, de 2,900 mAh si are o medie de rezistenta de 75 de ore. Procesorul quad-core are 2 nuclee destinate economisirii energiei. Camera principala de spate are 12 MP, iar langa ea se afla un teleobiectiv si camera frontala este mai mare, avand acum 7 MP, spre deosebire de cei 5 MP de la Iphone 7.

Prin urmare, Iphone 7 Plus vine cu multe imbunatatiri, dar inca nu vine cu o imbunatatire legate de rezistenta, ceea ce inseamna ca este realizat tot din materiale mai fragile si mai sensibile, iar in cazul unei cazaturi sansele sunt destul de mari ca apoi sa fie necesara o inlocuire a sticlei la Iphone 7 Plus.