Inlocuire sticla iPhone 7

Pret: 200 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 7

Atunci cand vine vorba de cumpararea unui nou telefon, un aspect destul de important pentru majoritatea persoanelor este ca telefonul sa fie destul de rezistent. Ei bine, acest aspect nu se aplica si in cazul telefoanelor mai vechi, iar daca ai un telefon mai vechi de la Apple poate ca stii asta. Compania s-a straduit in ultimii ani destul de mult ca sa realizeze telefoane cat mai rezistente, doar ca telefoanele mai vechi sunt realizate din materiale mai fragile si mai sensibile, iar in cazul unei cazaturi este destul de posibil ca telefonul sa nu arate asa cum ai fi vrut. Este posibil sa se sparga destul de tare, incat sa nu mai poate fi functional. Daca te afli in aceasta situatie o solutie este sa mergi la AGSM unde sa se inlocuiasca geamul la Iphone, iar tu sa il folosesti din nou.

Incepand cu Iphone 7, lucrurile se schimba. Este telefon care a adus cateva aspecte total noi si care se vor regasi apoi pe toate telefoanele companie. Iphone 7 este acum rezistent la apa si are o rata de impermeabilitate de IP67. Este primul telefon de la Apple care primeste un procesor quad-core si mai are o schimbare legata de sunet, primeste boxe stereo. Este alimentat de un procesor A10 Fusion, grafica este cu 50% mai puternica si telefonul ruleaza IOS 10. Telefonul vine cu o noua optiune de culoare, aceea fiind Jet Black si este un negru mat, iar dezavantajul este sensibilitatea la zgarieturi si amprentele sunt mai vizibile. Cu toate acestea ofera si un avantaj, aderenta fiind mai mare. Colturile sunt in continuare rotunjite, ecranul este mai luminos.

Iphone 7 are un ecran LCD de 4,7 inci ce are o rezolutie de 1334 x 750 pixeli, are functia 3D Touch, care a aparut prima oara la Iphone 6S. Capacitatea bateriei este de 1,970 mAh si fiind alaturi de un procesor mai nou durata de viata a bateriei este mult mai mare decat la Iphone 6S, avand o medie de anduranta de 61 de ore. Camera de spate este de 12 MP, dar are stabilizarea optica a imaginii. Senzorul de amprenta este imbunatatit, fiind mult mai rapid si mai precis. 2 dintre nucleele procesorului se ocupa de economisirea energie, iar celelalte 2 se ocupa de performanta. Memoria RAM este in continuare de 2 GB si este primul telefon de la Apple la care se elimina mufa pentru casti. 

Acestea fiind spuse, Iphone 7 este un telefon bun, doar ca materialele din care este fabricat nu sunt atat de rezistente si in cazul unui impact cu solul ecranul se poate sparge si va fi nevoie de o inlocuire a geamului la Iphone 7.