Inlocuire sticla iPhone 8 Plus

Pret: 280 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 8 Plus

Cu totii ne dorim sa avem un telefon care sa fie mai rezistent, sa nu se zgarie prea usor, sa nu se sparga cu usurinta, este o caracteristica destul de important cand vine vorba de cumpararea unui nou telefon. Doar ca acest aspect nu este atat de intalnite la telefoanele de la Apple, mai ales la cele vechi. Compania a pus accent pe rezistenta telefoanelor abia in ultimii ani, astfel ca ultimele telefoane lansat sunt mai rezistente, dar cele mai vechi sunt fabricate din materiale mai fragile si mai sensibile, ceea ce inseamna ca in cazul unei cazaturi sansele sunt foarte mari ca ecranul de la Iphone sa se sparga si sa trebuiasca sa mergi la AGSM pentru a se inlocui sticla la Iphone-ul tau.

Iphone 8 Plus este un telefon mare, are o rezolutie mai mare, este alimentat de procesorul A11 Bionic, contine si el primul GPU intern la fel ca Iphone 8, dar spre deosebire de acesta, primeste 2 camere de spate, nu doar una singura. Cititorul de amprenta este mai rapid, mai receptiv si mai precis, beneficiaza de incarcarea wireless, este realizat in totalitate din sticla, adica fata si spatele, iar ramele sunt realizate din aluminiu. Beneficiaza de functia True Tone, fiind imprumutata de la iPad Pro. Ruleaza din fabrica IOS 11 si nici acesta nu mai are mufa pentru casti. 

Iphone 8 Plus are dimensiuni de 158.4 x 78.1 x 7.5 mm si o greutate de 200 de grame. Ecranul sau este de 5,5 inci, LCD si are o rezolutie Full HD, adica de 1080 x 1920 pixeli si densitatea de pixeli este de 401. Camera principala de spate este larga si are 12 MP si este insotita de un teleobiectiv tot de 12 MP si are functia HDR. Camera frontala este de 7 MP. Sistemul de operare nu a adus imbunatatiri modului portret. Procesorul insotit de un GPU mai puternic ofera performante mai bune si telefonul se poate descurca foarte bine in toate tipurile de activitati. Spatiul de stocare de baza este acum de 64 GB, dar memoria RAM este in continuare de 2 GB. Are o baterie de 2,691 mAh, o baterie mare si poate sa reziste chiar si 2 zile cu o singura incarcare. Telefonul vine in cutie cu incarcatorul de 5 W, dar incarcarea wireless ofera o incarcare mai rapida de 7,5 W.

Acestea fiind spuse, Iphone 8 Plus este in continuare un telefon destul de bun, dar pentru ca este in totalitate din sticla sansele de a se sparge ca urmare a unei cazaturi sunt foarte mari si apoi este posibil sa fie nevoie de o inlocuire a sticlei la Iphone 8 Plus.