Inlocuire sticla iPhone 8

Pret: 250 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone 8

Chiar daca majoritatea persoanelor au husa si folie de protectie la telefoane, rezistenta telefonului este tot o caracteristica importanta si dorita de multe persoane, dar daca ai un telefon mai vechi de la Apple, trebuie sa ai in vedere faptul ca nu sunt atat de rezistente, fiind realizate din materiale mai sensibile si mai fragile. Apple a inceput sa se concentreze si pe rezistenta telefoanelor in ultimii ani. Telefoanele mai vechi in cazul unor cazaturi pe suprafete mai dure, precum asfalt, beton, gresie, marmura si altele, au sanse destul de mari sa se sparga. Daca ai si tu acasa un telefon de la Apple mai vechi care este spart, trebuie sa mergi la AGSM pentru a se inlocui geamul cat mai repede posibil si tu sa ai din nou un telefon ce arata ca nou. 

Ca orice serie noua de telefoane, Iphone 8 are componente si specificatii noi. Telefonul primeste un GPU intern, este alimentat de un procesor mai puternic,adica de A11 Bionic, are atat fata, cat si spatele din sticla si este primul telefon care primeste incarcarea wireless. Are noua functie True Tone, ruleaza IOS 11 din fabrica, are memorie RAM de 2 GB si optiunile de spatiu de stocare sunt de 64 sau de 256 GB. Are conectivitate Bluetooth 5.0, Wi-FI a / b / g / n / ac, 4G LTE, NFC, GPS. Nu mai are mufa pentru casti, are in continuare portul clasic Lighting si este disponibil in culori de alb si negru. Cadrul este mai rezistente, fiind aluminiu seria 7000. Spre deosebire de Iphone 7 Plus, acesta are doar o camera de spate. 

Iphone 8 are un ecran LCD de 4,7 inci ce are o rezolutie de 1334 x 750 de pixeli, are o greutate de 148 de grame si masoara 138,4 x 67,3 x 7,3 mm. Are o camera de spate de 12 MP ce are functia de stabilizare optica a imaginii, are focalizare automata si camera frontala este tot de 7 MP ca la Iphone 7 Plus. Bateria este mai mica decat cea a telefonului dinaintea sa, avand baterie de 1,821 mAh si are o medie de rezistenta de 66 de ore. Procesorul A11 Bionic quad-core are 2 dintre nucleele sale de 2,1 GHz si sunt mai puternice decat cele de la A10 Fusion. In testul de performanta Geekbench 4.1 a obtinut un rezultat de 4234.

Acestea fiind spuse, Iphone 8 aduce o serie de imbunatatiri, componente si specificatii noi, iar faptul ca este complet din sticla este mai riscant, pentru ca se sticla se sparge mult mai usor decat plasticul si daca l-ai scapat, sansele sunt foarte mari sa ai nevoie de o inlocuire a geamului la Iphone 8.