Inlocuire sticla iPhone SE

Pret: 130 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone SE

Telefoanele de la Apple nu sunt renumite pentru cea mai buna rezistenta, chiar daca se afla in topul celor mai bune telefoane. Modelele vechi sunt realizate din materiale mai sensibile si mai fragile decat modelele mai noi, pentru ca Apple s-a concentrat din ce in ce mai mult si pe rezistenta, astfel ca a oferit seriei Iphone 12 cel mai rezistent material de pana acum. Insa nu este valabil si pentru modelele mai vechi. Un Iphone mai vechi are sanse mult mai mare ca atunci cand este scapat pe o suprafata dura, precum asfalt, gresie, beton si altele, sa se sparga astfel incat ecranul sa nu mai poate fi folosit. Daca te afli in aceasta situatie cu Iphone-ul tau mai vechi, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde o sa i se inlocuiasca sticla in cel mai scurt timp posibil si sa poti sa iti folosesti din nou telefonul care va arata ca nou. 

Iphone SE se aseamana destul de mult cu modelul dinaintea sa, adica Iphone 5S, doar ca in ceea ce priveste interiorul s-au imbunatatit unele aspecte, Iphone SE avand acum piese mai noi si mai bune. Este o versiune mai accesibila, o alternativa destul de buna pentru cei care nu isi putea permite un Iphone 5 sau 5S la acea vreme. SE primeste un afisaj Retina, fiind primul telefon de la Apple care a primit acest afisaj, este alimentat de un procesor mai nou si mai rapid, Apple A9, ruleaza IOS 9.3 din fabrica, are 2 GB memoria RAM la fel ca Iphone 6S, camera de spate este mai mare decat cea a Iphone 5, la fel si capacitatea bateriei. Corpul este realizat din aluminiu, are colturile rotunjite, dar marginile sunt plate. Se mentine suportul LTE, portul Lighting, are conexiune Bluetooth 4.2 si Wi-Fi a / b / g / n / ac.

Iphone SE are un ecran de 4 inci Retina cu o rezolutie de 640 x 1136 pixeli, iar ecranul este protejat de sticla cu ioni de la Gorilla Glass. Are o greutate de 113 grame si dimensiuni de 123,8 x 58,6 x 7,6 mm. Optiunile de stocare sunt doar de 16 si 64 GB, nu exista versiune de 128 GB. Are o baterie de 1.624 mAh si a avut o medie de anduranta de 73 de ore. In testul de performanta Geekbench 3 a avut un scor de performanta de 2562, adica un rezultat mai bun decat Iphone 6.

Acestea fiind spuse, Iphone SE este o alternativa mai ieftina pentru Iphone 5 si 5S, dar este in continuare realizat din materiale mai fragile, adica in cazul unei cazaturi rezultatele pot fi destul de grave, astfel incat sa se ajunga la o inlocuire a sticlei la Iphone SE.