Inlocuire sticla iPhone XR

Pret: 350 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone XR

Cand vine vorba de cumpararea unui telefon nou, unul dintre principalele caracteristici pe care trebuie sa o aiba sau ai prefera sa o aiba, este rezistenta. Acest aspect, din pacate nu se aplica la telefoanele mai vechi de la Apple, pentru ca ele sunt fabricate din materiale mai sensibile si mai fragile care nu vor rezista in cazul unei cazaturi pe o suprafata mai dura. La telefoanele mai noi, Apple a acordat o atentie mai mare acestui aspect important pe care multe persoane pun accent. Cu toate acestea, nu se poate garanta ca in cazul unei cazaturi ecranul telefonului nu va pati absolut nimic, este posibil sa aiba doar cateva zgarieturi sau poate sa fie spart si sa nu se mai poate utiliza ecranul. Daca te afli in aceasta situatie, ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde se va inlocui geamul de la telefonul tau pe cat de repede posibil.

Iphone XR este ultimul telefon al seriei X. Se astepta ca acest telefon sa aduca in plus ceva fata de Iphone XS Max, sa aiba un ecran mai mare, panouri mai bune, rezolutie mai mare, putere mai mare, capacitatea bateriei mai mare, memorie RAM mai mare, dar din pacate, nu aduce nimic in plus. Este mai mic decat Iphone XS Max, dar mai mare decat XS, memoria RAM este de doar 3 GB, nu mai exista versiunea de 512 GB, doar de 64, 128 sau 256 GB. Este alimentat de acelasi procesor, A12 Bionic si ruleaza IOS 12. Se gaseste  in mai multe versiuni de culori, precum albastru deschis, galben, rosu, coral, dar si alb si negru. Rata de impermeabilitate este mai mica, de IP67, iar cadrul este din aluminiu, nu din otel inoxidabil.

Iphone XR are un ecran LCD de 6,1 inci, ofera o rezolutie de 1792 x 828 pixeli. Este dotat cu o baterie ce are o capacitate de 2.942 mAh si are o medie de rezistenta de 78 de ore, bateria fiind mai mica decat cea de la Iphone XS Max. Are dimensiuni de 150,9 x 75,7 x 8,3 mm si o greutate de 194 grame. Procesorul A12 Bionic are 4 nuclee, nu 6 ca celelalte telefoane, dar performantele sunt destul de bune, astfel ca in testul Geekbench 4.1 a obtinut un scor de 4818, fiind performante mai mici decat Iphone XS. Are o singura camera de spate, nu mai are 2 ca celelalte telefoane, iar cea frontala are 7 MP.

Prin urmare, Iphone XR este un telefon bun, doar ca se astepta sa aduca ceva in plus, doar ca din pacate nu au adus. Este un telefon mai rezistent, doar ca nu se garanteaza ca nu se va sparge ecranul, in cazul unei cazaturi se poate sparge, astfel incat sa fie necesara inlocuirea geamului la Iphone XR.