Inlocuire sticla iPhone XS Max

Pret: 750 RON

Manopera: 40 minute

Schimbare sticla iPhone XS Max

Cu totii ne dorim sa avem un telefon rezistent, iar atunci cand se intampla sa il scapam sa nu stam cu inima la gura ca este posibil sa se fi spart. Ei bine, este prea frumos ca sa fie adevarat. Dar telefoanele de la Apple mai vechi sunt realizate din materiale mai fragile, iar in cazul unui impact cu solul este posibil sa se sparga. Telefoanele mai noi au materiale mai rezistente, dar asta nu garanteaza ca nu se vor zgaria sau sparge la un impact cu solul. Multe persoane au mare grija de telefoanele lor sa nu le scape, dar se poate intampla ca din greseala sa il scapi si sa se zgarie sau sa se sparga, astfel incat nu poate fi utilizat. Daca te afli in aceasta situatie, ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde tehnicienii se vor ocupa cu cea mai mare atentie de procesul de inlocuire a sticlei la Iphone XS Max.

Iphone XS Max este un telefon scump, cel mai scump al seriei, dar este si cel mai peformant, cel mai puternic, cel mai rapid, are cea mai mare capacitate a bateriei, camerele de spate primesc cateva functii noi, astfel incat realizeaza poze mai bune, ecranul este mai mare si rezolutia, de asemenea. La fel de ca Iphone XS este alimentat de procesorul A12 Bionic hexa-core, iar grafica sa are 4 nuclee. Ruleaza IOS 12 ce se va actualiza pana la IOS 14.2. Cadrul este din otel inoxidabil, iar spatele este din sticla si este protejat de Gorilla Glass 6. Ecranul nu este curbat, Apple realizeaza in continuare telefoane cu ecran plat, dar este protejat de o sticla rezistenta la zgarieturi si este rezistent la apa si la praf, are IP68.

Iphone XS Max are un ecran OLED de 6,5 inci cu o rezolutie de 1242 x 2688 pixeli, are dimensiuni de 157,5 x 77,4 x 7,7 mm, are o greutate de 208 grame, fiind si cel mai greu dintre toate 3 telefoanele. Telefonul accepta atat HDR10, dar si Dolby Vision si are intrarea tactila de 120 Hz. Luminozitatea maxima este de 645 de nits. Capacitatea bateriei este de 3.174 mAh si are o medie de rezistenta de 79 de ore. Grafica ofera cu 50% mai multa putere si procesorul A12 Bionic are 6 nuclee ce ofera performante foarte mari, astfel ca in testul Geekbench are un scor de 4777. Are memoria RAM de 4 GB si spatiu de stocare de 64 GB, 256 GB si 512 GB.

Asadar, Iphone XS Max este un telefon foarte bun, este mai rezistent, dar in cazul unui impact cu solul sansele sunt destul de mari ca acesta sa se sparga si sa fie nevoie de o inlocuire a sticlei la Iphone XS Max.