Inlocuire sticla Samsung Galaxy E5

Pret: 150 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare sticla Samsung Galaxy E5

Daca inca folosesti un telefon mai vechi, fie ca este de la Samsung, de la Apple, Motorola, OnePlus sau orice alta marca, ar trebui sa ai destul de multa grija de el, asta in cazul in care mai ai nevoie de el, pentru ca fiind mai vechi, este realizat din materiale mai vechi, mai fragile, mai sensibile, iar in cazul unei cazaturi, in cel mai bun caz se poate alege cu cateva zgarieturi sau se poate sparge astfel incat sa nu mai fie functional. Pe langa aceste aspecte, performantele sale ar lasa de dorit, durata de viata a bateriei este posibil sa nu ajunga nici macar pentru jumatate din zi, mai ales daca este utilizat destul de intens. Acestea sunt principalele dezavantaje ale unui telefon mai vechi. Dar, daca ai un telefon mai vechi care este spart si vrei sa il repari, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde se va inlocui geamul la telefon pe cat de repede posibil, cu cea mai mare atentie si grija, astfel incat va arata ca nou. 

Samsung Galaxy E5 a fost lansat in anul 2015, fiind imbunatatit din punct de vedere al componentelor interioare, dar si a celor exterioare. Are un ecran mai mare, cu o rezolutie mai mare, cu un panou mai bun, procesor mai puternic si mai rapid, are capacitatea bateriei mai mare, memorie RAM si spatiu de stocare mai mare. Asa ca, telefonul este alimentat de procesorul Qualcomm Snapdragon 410 MSM8916 care este quad-core, avand o memorie RAM de 1,5 GB si un spatiu de stocare de 16 GB, dar se poate extinde cu un card de memorie. Grafica este gestionata de Adreno 306. Ruleaza Android 4.4.4 KitKat.

Samsung Galaxy E5 are un ecran de 5 inci cu un panou Super AMOLED ce are o rezolutie de 720 x 1080 pixeli. Este usor, avand o greutate de 120 de grame si are dimensiuni de 141,6 x 70,2 x 7,3 mm. Are o camera de spate de 8 MP, in timp ce camera de spate este de 5 MP. Este dotat cu o baterie de 2400 mAh, ceea ce inseamna ca ar trebui a reziste o zi intreaga la o singura incarcare, dar depinde si de cat de intens este utilizat. Ecranul este protejat de o sticla de protectie de la Gorilla Glass 4.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy E5 este un telefon vechi, iar daca inca il deti este posibil sa functioneze destul de lent. Fiind vechi, este realizat din materiale mai sensibile, fragile, iar in cazul unui impact este posibil sa se sparga, iar in acest caz va fi necesar inlocuirea geamului la Samsung Galaxy E5.