Inlocuire sticla Samsung Galaxy C7 Pro

Pret: 200 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare sticla Samsung Galaxy C7 Pro

Atunci cand vrei sa iti cumperi un telefon, indicat ar fi sa te orientezi catre cele de gama medie daca nu ai un buget prea mare, dar nu spre cele mai vechi, asta in cazul in care iti doresti ca telefonul sa fie rezistent. Telefoanele mai vechi sunt realizate din materiale mai sensibile, mai fragile, ceea ce inseamna ca in cazul in care vor cadea, sansele de a se sparge sau, in cel mai bun caz de a zgaria, sunt foarte mari. Telefoanele mai noi sunt realizate din materiale mai noi si mai rezistente. Indiferent de marca, daca un telefon este mai vechi, rezistenta materialelor din care este fabricat este scazuta. Deci, daca ai un telefon care este spart, solutia este sa mergi la AGSM unde se va inlocui sticla la telefonul tau cu cea mai mare atentie si grija si pe cat de repede posibil, astfel incat telefonul tau va arata ca nou, chiar daca nu este. 

Samsung Galaxy C7 Pro este un telefon de gama medie, destinat pentru cumparatorii cu buget mai mic, dar care isi doresc un telefon cu ecran mai mare. Este realizat din aluminiu, are un design elegant, iar pe ecran are o sticla protectoare de 2,5 D. Camera de spate iese putin in afara, dar o husa va face ca telefonul sa nu se mai clatine pe o suprafata plata. Este subtire, curbat si usor. Ruleaza Android 6.0.1 si este alimentat de un procesor Snapdragon 625 si are 4 GB memorie RAM, alaturi de un spatiu de stocare de 64 GB. Are o baterie destul de mare si camerele sale sunt decente. Are un cititor de amprenta ce este destul de rapid si de precis. 

Samsung Galaxy C7 Pro are un ecran mare de 5,7 inci cu un panoul AMOLED, are o rezolutie de 1080 x 1920 pixeli. Contrastul este destul de bun si este destul de luminos. Are o camera de spate de 16 MP, iar cea frontala este tot de 16 MP. Este dotat cu o baterie ce are capacitatea de 3300 mAh si durata de viata a bateriei este de aproximativ de 12 ore la o singura incarcare. Performantele sunt destul de bune, doar ca in timpul jocurilor este posibil sa functioneze mai greu. In testul de performanta Geekbench a obtinut un scor de 4238, fiind un rezultat destul de bun. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy C7 Pro este un telefon de gama bun, doar ca fiind mai vechi nu are aceeasi rezistenta si se poate sparge destul de tare la un impact puternic si va fi nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy C7 Pro.