Inlocuire sticla Samsung Galaxy Core 2

Pret: 150 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare sticla Samsung Galaxy Core 2

Daca inca deti un telefon mai vechi, indiferent de firma, pe langa faptul ca poate ca ai observat ca performantele au scazut, iar durata de viata a bateriei nu mai este la fel de lunga ca la inceput, nu este realizat din materiale atat de rezistente si dure, ceea ce inseamna ca este predispus la spargere sau, in cel mai bun caz, la zgariere in cazul unei cazaturi pe o suprafata dura. Chiar daca ai grija de el sau daca are husa si folie de protectie, este posibil sa existe un moment in care vei fi putin mai neatent si sa il scapi, iar in cel mai rau caz, sa se sparga atat de tare incat ecranul sa nu mai fie functional. Sansele ca el sa ramana intact sunt destul de mici. Asa ca, daca te afli in situatia in care ai un telefon mai vechi care este spart, ceea ce trebuie sa faci este sa mergi la AGSM unde se va inlocui sticla la telefon pe cat de repede posibil, iar tehnicienii de acolo vor finaliza procesul de inlocuire cu cea mai mare atentie.

Samsung Galaxy Core 2 este un telefon destul de vechi, lansat in anul 2014, ceea ce inseamna ca este un telefon destul de slab din mai multe puncte de vedere. Primeste o camera de spate de 5 MP, alaturi de un blit, ceea ce ajuta la pozele in conditii de lumina mai scazuta. Este alimentat de un procesor quad-core de 1,2 GHz, fiind asociat cu o memorie RAM de 788 MB, fiind suficienta pentru multitasking si comutare intre aplicatii. Spatiul de stocare este de 4 GB, dar se poate extinde pana la 64 GB printr-un card de memorie. Telefonul ruleaza Android 4.4 KitKat si are conectivitate 3G, Wi-Fi, Bluetooth si este dual SIM.

Samsung Galaxy Core 2 are un ecran de 4,5 inci, TFT, ce are o rezolutie de 480 x 800 pixeli, avand o densitate de pixeli de 297. Este dotat cu o baterie destul de mica, avand o capacitate de 2000 mAh, iar daca este folosit moderat este posibil sa reziste timp de o zi la o singura incarcare. Procesorul ofera performante slabe spre medii. Camera nu are functii prea avansate, fiind o camera cu functii standard. Este un telefon mic si usor, se manevreaza cu usurinta.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Core 2 este un telefon vechi, iar pe langa faptul ca acum ar avea performante slabe si o durata de viata a bateriei foarte mica, daca s-ar scapa pe o suprafata dura, sansele ca el sa fie intact sunt reduse, ceea ce inseamna ca ar fi necesara inlocuirea sticlei la Samsung Galaxy Core 2.