Inlocuire sticla Samsung Galaxy J2 Pro 2018

Pret: 200 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare sticla Samsung Galaxy J2 Pro 2018

Daca inca folosesti un telefon care este mai vechi, ar trebui sa ai in vedere faptul ca este fabricat din materiale mai vechi, mai slabe, mai sensibile si mai fragile si ar trebui sa ai mai mare grija de el. Chiar daca sunt putine persoane care nu folosesc o husa sau o folie de protectie, acestea pot asigura o protectie destul de ridicata a telefonului, doar ca este necesar ca si materialele din care este fabricat sa fie rezistente pentru a nu se sparge in cazul unui impact puternic cu solul. In cel mai fericit caz, ecranul se poate zgaria, dar exista si situatii in care se poate sparge, astfel incat sa nu mai fie functional. Daca te afli in aceasta situatie, solutia este apelarea la AGSM unde sa se inlocuiasca geamul la telefonul tau spart, iar tehnicienii se vor asigura ca inlocuirea sa se realizeze cu o mare atentie si pe cat de repede posibil.

Samsung Galaxy J2 Pro 2018 este un telefon de gama medie si chiar daca numele sugereaza o calitate mai mare sau functii mai noi si mai multe, telefonul nu aduce atat de multe specificatii noi, multe raman la fel ca la modelul dinaintea sa, Galaxy J2 2018. Printre specificatiile noi, cele mai multe au legatura cu sistemul camerelor, care au focalizare automata, detectarea fetei, HDR, panorama, geo-etichetare. Telefonul este alimentat in continuare de un procesor Snapdragon 425, quad-core, de grafica se ocupa Adreno 308, alaturi de memoria RAM de 1,5 GB si spatiu de stocare de 16 GB. Are conectivitate Wi-Fi 802.11 b / g / n, Wi- Fi Direct , hotspot și prezintă Bluetooth 4.2, A2DP, LTE Cat.4, GPS. Exista si o versiune dual-SIM si se accepta si un card de memorie. Spatele este din plastic, iar cadrul din aluminiu.

Samsung Galaxy J2 Pro 2018 are un ecran de 5 inci cu o rezolutie de 540 x 960 pixeli, are un raport de aspect de 16:9. Are o greutate de 153 de grame si dimensiuni de 143,8 x 72,3 x 8,4 mm. Performantele telefonului sunt decente si se descurca chiar si cu multitasking. Este dotat cu o baterie ce are capacitatea ca si modelul anterior, de 2600 mAh ce rezista pana la 18 ore la convorbirea 3G, fiind un rezultat foarte bun. Camera de spate are 8 MP, iar cea frontala are 5 MP.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy J2 Pro 2018 este un telefon destul de vechi, materialele din care este fabricat sunt mai putin rezistente, deci este mai predispus la spargere in cazul unei cazaturi, iar in acest caz ar fi necesara o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy J2 Pro 2018.