Inlocuire sticla Samsung Galaxy J3 2016

Pret: 170 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare sticla Samsung Galaxy J3 2016

Daca inca utilizezi un telefon vechi, trebuie sa ai la cunostinta faptul ca el este realizat din materiale mai slabe, mai fragile, mai sensibile ce se pot deteriora mult mai usor. Indiferent cat de mare grija ai de telefonul tau, se va ivi la un moment dat o clipa de stancie sau de neatentie sau pur si simplu nu esti tu de vina, iar telefonul tau va fi scapat pe o suprafata dura. In acest moment, daca telefonul se alege cu cateva zgarieturi, esti norocos, dar daca ecranul este spart, poti sa iti pregatesti banii. Daca te afli in ultima situatie, ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la AGSM pentru a se inlocui sticla telefonului tau, iar tehnicienii se vor asigura ca procesul de inlocuire se va realiza pe cat de repede posibil si cu cea mai mare atentie si grija.

Samsung Galaxy J3 2016 este un telefon de gama medie, ce nu aduce foarte multe modificari, nici estetice si nici interioare fata de modelul dinaintea sa. Are aceeasi dimensiune a ecranului, dar cu o rezolutie mai mare, are acelasi procesor, aceeasi memorie RAM, acelasi spatiu de stocare, aceleasi camere si aceeasi capacitate a bateriei. Este alimentat de procesorul Spreadtrum SC9830, alaturi de o memorie RAM de 1,5 GB, un spatiu de stocare, fie de 8, fie de 16 GB, dar ce se poate extinde pana la 128 GB printr-un card de memorie. Telefonul ruleaza Android 5.1.1 Lollipop cu TouchWiz. Telefonul se gaseste pe negru sau auriu. Spatele este din plastic, in timp ce marginile sunt din aluminiu. Are conectivitate LTE Cat.4, Wi-Fi 802.11 b / g / n; Bluetooth v4.1; NFC, GPS, GLONASS, BDS, port microUSB 2.0, gazdă USB.

Samsung Galaxy J3 2016 are un ecran Super AMOLED de 5 inci cu o rezolutie de 720 de pixeli si este protejat de o sticla de la Asahi Dragontrail Glass. Are o greutate de 138 de grame si dimensiuni de 142,3 x 71 x 7,9 mm. Capacitatea baterie este de 2600 mAh si a obtinut o medie de rezistenta de 66 de ore, fiind un rezultat bun. Performantele telefonului sunt slabe, iar in testul de performanta Geekbench 3 a obtinut un scor de 1247 si s-ar putea sa intampini probleme in utilizarea zilnica. Camera de spate este tot de 8 MP, iar cea frontala este de 5 MP. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy J3 2016 este un telefon vechi, slab, fabricat din materiale fragile si sensibile, iar in cazul unui impact cu solul, sansele sunt foarte mari ca telefonul sa sufere deteriorari consistente, se poate sparge si in acest caz va fi nevoie de o inlocuire a sticlei la Samsung Galaxy J3 2016.