Inlocuire sticla Samsung Galaxy A7 2018

Pret: 230 RON

Manopera: 24 ore

Schimbare sticla Samsung Galaxy A7 2018

Un aspect foarte important la telefoane, pe care majoritatea persoanelor il doresc ca telefonul lor sa il aiba, este rezistenta. Dar asta presupune ca telefonul sa fie realizat din materiale rezistente si de obicei, telefoanele mai vechi nu sunt atat de rezistente, fiind realizate din materiale mai sensibile si mai fragile. Dar, telefoanele mai vechi de la Samsung sunt mai rezistente decat cele de la Apple, dar asta nu garanteaza ca in cazul unui impact puternic cu solul ele nu se vor sparge sau zgaria. Deci, daca ai un telefon mai vechi, trebuie sa ai grija de el pentru a nu-l scapa. Dar daca te afli in situatia in care ai un telefon spart sau zgariat, este necesar sa mergi la AGSM pentru a i se inlocui geamul la telefon, iar tehnicienii se vor asigura ca finalizeaza procesul pe cate de repede posibil.

Samsung Galaxy A7 2018 vine cu specificatii noi si bune, primeste 3 camere de spate, un ecran mai mare, un procesor mai nou si mai puternic, o rezolutie mai mare, o memorie RAM si spatiu de stocare mai mare. Are un cititor de amprente care se afla in lateral, fiind incorporat in butonul de pornire. Telefonul are atata fata, cat si spatele din sticla, doar ca ramele sunt din plastic, nu din aluminiu. Compania introduce o noua versiune de culoare, un gradient de albastru. Acest telefon nu beneficiaza de mufa USB-C, are inca mufa microUSB. Din pacate, telefonul nu are nicio rezistente la apa sau la praf. Camera de spate este pozitionata pe verticala. Este un telefon destul de usor si de subtire. 

Samsung Galaxy A7 2018 are un ecran Super AMOLED de 6 inci cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli, are dimensiunile de 159,8×76,8×7,5mm si o greutate de 168 de grame. Camera frontala este de 24 MP, iar cele de spate sunt de 14 MP, 8 MP si 5 MP. Are o memorie RAM de 4 sau 6 GB si spatiu de stocare este de 64 sau 128 GB. Este alimentat de procesorul  Exynos 7885, octa-core, ia grafica este gestionata de Mali-G71. Performantele sunt decente, iar in testul de performanta Geekbench 4 a obtinut un scor de 4446. Este dotat cu o baterie de 3,300 mAh si are o medie de anduranta de 93 de ore, fiind un rezultat foarte bun. 

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy A7 2018 este un telefon bun, dar pentru ca este realizat din sticla, sansele de a se sparge sau de a se zgaria daca este scapat sunt mai mari, iar in acest caz ar fi necesara o inlocuire a geamului la Samsung Galaxy A7 2018.